Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte citeva milioane din banii furati in jaful din Kent au fost recuperate

Politia britanica a recuperat, in sud-estul Londrei, alte citeva milioane de lire sterline din banii furati in jaful din Kent, cel mai mare comis vreodata in Marea Britanie, relateaza Sky News.
Banii au fost recuperati in cursul unui raid efectuat in Welling, in urma caruia un barbat in virsta de 43 de ani a fost arestat sub suspiciunea ca detine bunuri furate.
Mai multe genti gasite la fata locului sint analizate de experti.
Raidul a intervenit dupa ce o parte din suma furata fusese gasita la o ferma din Kent. Initial se anuntase ca aceasta suma ar fi de 30 de milioane de lire sterline, dar un purtator de cuvint al politiei a spus, vineri, ca suma "nu este mare".
Anterior, o a patra persoana a fost prezentata justitiei in legatura cu jaful din Kent. Jetmar Bucpapa, in virsta de 24 de ani, din Tonbridge, este acuzat de complicitate in vederea comiterii unui jaf.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii