Mergi la conţinutul principal

Alexandru Popa le bate obrazul PSD-iștilor în privința discursului pe tema majorării pensiilor

* deputatul PNL Brăila Alexandru Popa a dorit să atragă atenția, recent, că una spuneau PSD-iștii despre majorarea pensiilor atunci când erau în opoziție și în alt fel arată discursul acestora când sunt pe cale să ajungă la putere * președintele liberalilor brăileni a subliniat că social-democrații nu au făcut altceva decât să speculeze politic un subiect sensibil, însă acum nu se mai arată la fel de vehemenți în a-și susține declarațiile

 

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a criticat modul în care social-democrații au tratat subiectul majorării pensiilor din opoziție și felul în care pun problema în prezent, când sunt pe cale să ajungă la putere. Parlamentarul a emis, recent, un comunicat de presă în care a dorit să amintească faptul că PSD-iștii au tot cerut majorarea pensiilor cu 40% și au refuzat să accepte ideea că din cauza pandemiei, acest scenariu nu este posibil. Însă acum, în momentul discuțiilor privind venirea lor la guvernare, au acceptat majorarea pensiilor cu 11%.

”Bugetul de stat nu permite așa ceva. Acum cei de la PSD și-au schimbat părerea. În negocierile pe care PNL le-a avut cu PSD în ultimele zile, social-democrații au fost de acord cu o majorare a pensiilor cu 11%, pe motiv de pandemie. Este o dovadă că discursurile PSD-iștilor nu veneau din grija lor pentru pensionari, ci din dorința de a specula politic un subiect sensibil, care dădea bine ca imagine. Acum, dacă se discută de intrarea lor la guvernare, PSD-iștii au încetat cu discursurile sforăitoare și revin cu picioarele pe pământ, sunt dispuși să se limiteze la cheltuielile pe care le suportă bugetul”, a acuzat Popa.

Liberalul a dorit să sublinieze că și el este de acord că pensionarii ar avea nevoie de o majorare cu 40% a pensiilor, însă cu precizarea că este conștient că bugetul nu suportă o asemenea mărire.

Și acum admite și PSD acest lucru. Se vede încă o dată populismul ieftin al celor din PSD, care pozează în apărătorii pensionarilor când le convine, după care o lasă mai moale când PSD se pregătește să vină la putere și trebuie să găsească banii necesari pentru a acoperi majorările de pensii pe care le cerea în urmă cu câteva luni”, a conchis deputatul.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro