Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Iordache a cistigat proba de 60 m garduri la primul Grand Prix de juniori III

Cu toate ca majoritatea sportivilor deplasati de LPS Braila la primul Grand Prix atletic rezervat juniorilor III au fost la prima experienta de acest gen, rezultatele au fost foarte bune, toti si-au realizat baremurile pentru finala Campionatului National rezervat acestei categotrii de virsta.
Proba de 60 m garduri a baietilor a fost dominata autoritar de braileni, Alexandru Iordache, atlet de la grupa profesoarei Tasia Popescu a trecut primul linia de sosire, iar pe locul al treilea s-a clasat Stefan Moroianu, sportivul pregatit de profesoara Sica Lazar reusind apoi sa-si realizeze baremul si pentru proba de 60 m plat. Pozitia a patra la garduri i-a revenit tot unui reprezentant al LPS-ului brailean, Adrian Grigorescu.
Daca la proba de 60 m garduri nu a prins podiumul, Grigorescu a reusit sa se claseze pe pozitia secunda la finalul cursei de 300 m plat.
Pe linga atletii nominalizati mai sus si-au mai realizat baremurile pentru finala Campionatului National care va avea loc pe data de 27 februarie la Bucuresti, Mirela Bratu, Anamaria Constantin, Laurentiu Constantin si Marius Hoasa, toti pentru proba de 60 m plat. La finala din februarie este calificata si stafeta braileana formata din Mirela Bratu, Anamaria Constantin, Andra Nuieloiu si Madalina Sfintes.
"Pentru marea majoritate a sportivilor a fost prima competitie oficiala din acest an, dar cu toate acestea s-au descurcat foarte bine. Urmeaza cel de-al doilea Grand Prix, la care vom deplasa numai noua sportivi, cei care si-au realizat deja baremurile pentru finala, si speram ca acestia sa confirme din nou. La juniori III, sanse mari la medalii au Iordache si Moroianu, insa nu este exclus sa apara surprize din partea celorlalti atleti", a declarat profesoara Tasia Popescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii