Mergi la conţinutul principal

Alexandru Dănăilă s-a înscris în cursa pentru alegerile parlamentare

* fostul preşedinte al PNL Brăila spune că este nevoie de unitate şi de o mobilizare exemplară a tuturor celor care înţeleg în ce capcană este prinsă Brăila * el spune că PNL Brăila merită şansa să îşi desemneze candidaţii

 

 

 

Alexandru Dănăilă şi-a depus candidatura pentru un loc pe listele PNL la alegerile parlamentare din decembrie. Informaţia a fost confirmată redactorilor „Obiectiv – Vocea Brăilei” de către fostul preşedinte al PNL Brăila.

Mai întâi, aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de sprijin în ultima perioadă, mesaje ce au cântărit greu în luarea acestei decizii. Vreau să îi asigur că şi eu, la rândul meu, voi face tot ce stă în puterea mea pentru a continua proiectele începute împreună cu întreaga echipă a PNL. Nu există altă soluţie pentru performanţă. Apoi aş vrea să-i asigur pe brăileni că atât eu cât şi colegii liberali am înţeles mesajul pe care electoratul ni l-a transmis la alegerile locale. Acum, mai mult decât oricând, este nevoie de unitate şi de o mobilizare exemplară a tuturor celor care înţeleg în ce capcană este prinsă Brăila. Cu o administraţie locală aflată în totalitate în mâna PSD, Brăila are nevoie de o reprezentare liberală puternică în Parlament şi, în general, la nivel central, în condiţiile în care Guvernul este şi va fi unul de dreapta”, a declarat Dănăilă.

Am discutat cu mulţi dintre colegii de partid şi m-au asigurat că dincolo de perioada dificilă pe care o traversăm, rămânem o echipă. Ne vom susţine reciproc necondiţionat şi asta ne va ajuta să obţinem rezultate mai bune la alegerile parlamentare. M-am înscris în cursa internă pentru un loc pe liste la alegerile parlamentare şi sper ca, în final, lista să cuprindă o echipă de liberali pentru care pot garanta, oameni care să reprezinte interesele alegătorilor brăileni în Parlament. Fiindcă PNL Brăila merită şansa să îşi desemneze candidaţii la Brăila. Sunt sigur că şi conducerea centrală a partidului înţelege că este important ca pe lista finală să se regăsească oameni care candidează în baza unor realităţi pe care le cunosc liberalii brăileni alături de toţi cetăţenii oraşului şi judeţului Brăila”, a adăugat Alexandru Dănăilă.

Conform procedurii, candidaturile vor fi votate în două foruri de conducere ale PNL Brăila - Biroul politic şi Comitetul director judeţean – apoi vor fi validate de conducerea centrală a partidului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro