Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alerta la Londra, din cauza unor pachete suspecte

Politia londoneza a interzis accesul, miercuri, intr-o zona aglomerata din vestul capitalei britanice si a mobilizat echipe de genisti, dupa ce a primit informatii privind prezenta unor pachete suspecte in aceste zone, relateaza Reuters.
La scurt timp dupa aceea, politia a anuntat ca pachetele erau inofensive.
Un cordon de politisti a fost desfasurat in jurul zonelor Shepherds Bush si Hammersmith Grove, dupa ce persoane civile au anuntat autoritatile de existenta unor pachete suspecte. Operatiunea a provocat haos miercuri dimineata, intr-un moment in care circulatia era foarte intensa.
Pachetele erau amplasate la sol, la intrarea in magazine, fara intentia de a fi ascunse, iar din unul dintre ele se vedeau iesind cuie.
Potrivit unei surse din politie, pachetele ar fi fost o farsa pusa in practica de un artist si o femeie a fost arestata la fata locului. Purtatorul de cuvint al politiei londoneze nu a confirmat arestarea.
Politia britanica este in stare de alerta dupa atentatele din 7 iulie in care si-au pierdut viata 52 de persoane.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii