Mergi la conţinutul principal
Hai în Monument, duminică, la cross!

Alergăm şi colorăm împreună Secţia de Pediatrie

• doi militari de profesie, Laurenţiu Cobzaru (Poliţia Militară) şi Costel Mazâlu (ISU Brăila), au ales să ni se alăture în campania pentru Pediatrie • ei sunt iniţiatorii cross-ului “Fii tu un erou pentru copilul tău!”, eveniment sportiv programat pentru ziua de duminică, 21 aprilie, ora 10.00, în Parcul Monument, la care sunt aşteptaţi să participe cât mai mulţi brăileni • împreună facem sport şi strângem bani pentru confortul micuţilor pacienţi de la Spitalul Judeţean Brăila

 

La iniţiativa militarilor Laurenţiu Cobzaru (Poliţia Militară, MApN) şi Costel Mazâlu (ISU Brăila, MAI), cotidianul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila organizează evenimentul sportiv “Fii tu un erou pentru copilul tău!” în cadrul campaniei “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”. Cross-ul va începe la ora 10.00 şi se va alerga pe distanţe de 5.000 de metri (5 kilometri) şi 10.000 de metri (10 kilometri).

La faţa locului va exista un punct de revitalizare cu apă şi fructe şi va fi amplasată o urnă pentru donaţii, iar fiecare participant poate dărui mai mult sau mai puţin, după posibilităţi! Nu mai încape niciun fel de îndoială că mişcarea te menţine sănătos, astfel că sunteţi aşteptaţi să faceţi sport alături de noi, fiecare alergând în ritmul lui minim 5 ture (5 km.), maxim 10 ture (10 km.), în jurul Orăşelului Copiilor. Fiind o acţiune caritabilă şi nu o competiţie sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea.

“Înainte de a fi militari, suntem oameni, suntem părinţi, iar copiii voştri şi ai noştri au nevoie de noi. Haideţi împreună să dăm o şansă la viaţă Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean Braila!. «Fii tu un erou pentru copilul tău!» este sloganul prin care ne propunem să fim alături de copiii care îşi petrec zilnic frânturi din copilăria lor pe un pat al suferinţei în cadrul Secţiei de Pediatrie a spitalului. Împreună, noi toţi, putem să le oferim tuturor o rază de alinare! Fondurile colectate vor fi folosite pentru asigurarea unor necesităţi pentru copiii ce sunt nevoiţi să ducă o povară mult prea mare pe umerii lor mult prea mici într-un spaţiu dezolant şi neprimitor. Ne dorim să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a-i ajuta pe micii noştri eroi să treacă mai uşor peste perioada internării prin jucării, jocuri, cărţi de colorat, creioane, dar şi alte lucruri indispensabile pentru copii, premergătoare, hăinuţe, scutece şi electrocasnice. Atât de multe lucruri şi totuşi atât de necesare ar face mult mai uşoare suferinţa, durerea, dorul de casă şi chiar de părinţi, pentru unii dintre ei”, este îndemnul lansat de cei doi militari, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu.

La final, participanţii vor fi răsplătiţi cu diplome de participare, în semn de recunoştinţă.

Sponsorii evenimentului sunt SC Fitofarm Domi SRL, Paper Print Invest, Haka Print şi Cuza “Pirates” Cares.

Pe această cale, lansăm invitaţii către toate cluburile sportive şi sălile de culturism/fitness, instituţiile publice, în special cele cu atribuţii pe linia apărării şi securităţii în condiţiile în care iniţiatorii cross-ului sunt militari (Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila, Garnizoana Brăila), către elevii şcolilor brăilene, către părinţi şi copii şi alte persoane care vor să facă puţină mişcare şi să ajute în cadrul campaniei “#coloramimpreuna”.

Mai trebuie să menţionăm că, în cursul acestei săptămâni, la redacţie s-au înmulţit donaţiile. Două surori din Brăila ne-au adus multe jucării frumoase, iar o mămică ne-a donat 2 mese şi 8 scăunele plus jucării. Vă mulţumim, oameni generoşi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro