Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Alcedo" - la TNA Braila 2005

Tirgul National de Agricultura "TNA Braila - 2005" a reunit, si anul acesta, zeci de firme locale si nationale, precum si reprezentante ale unor firme straine de prestigiu, ce-si desfasoara activitatea in domeniul agricol. Un stand impresionant la TNA, prin modul de prezentare si varietatea produselor oferite, este cel al firmei ALCEDO.
ALCEDO SRL este o firma cu capital romanesc, integral privat care s-a impus rapid ca lider pe piata pesticidelor, afirmatie sustinuta de dinamica cifrei de afaceri si a numarului, in permanenta crestere, de clienti. Înca de la înfiintare, societatea a avut ca obiect de activitate promovarea rezultatelor stiintifice de virf în domeniul productiei fitosanitare; comercializarea produselor de uz fitosanitar, promovarea altor materiale si produse destinate uzului agricol si gospodaresc. Vinzarile, pe grupe de articole, insa, sint dominate de pesticide. ALCEDO dispune de infrastructura necesara activitatii de
distributie, si de o echipa de vinzari dinamica, formata din tineri, profesionisti ce deservesc toate regiunile tarii. Centrul de la Braila cuprinde un magazin in municipiu, pe soseaua Buzaului si in localitatea Lacu Sarat, un depozit si un magazin cu autoservire, modern, tip standard ALCEDO. "Sloganul firmei, «ALCEDO - Prietenul recoltelor sanatoase!» face trimitere la calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim clientior. In curind, se va declansa campania de semanat a cerealelor paioase, iar noi sintem pregatiti. Avem o oferta bogata de produse destinate tratamentului semintelor de griu, orz, orzoaica, rapita", a precizat Dumitru Danielescu, director zonal al firmei Alcedo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii