Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al-Zarqawi, condamnat din nou la moarte in Iordania

Liderul organizatiei irakiene a retelei al-Qaida, Abu Musab al-Zarqawi, a fost condamnat la moarte in contumacie, pentru a doua oara, de un tribunal pentru siguranta statului de la Amman, pentru pregatirea unui atentat la granita cu Irakul, au anuntat, duminica, surse judiciare, citate de AFP.
Procuratura a cerut condamnarea la moarte a lui Zarqawi si a altor doua persoane, acuzate pentru pregatirea unui atac sinucigas la granita dintre Iordania si Irak.
Abu Musab al-Zarqawi, in virsta de 39 de ani, pentru prinderea caruia a fost anuntata o recompensa de 25 de milioane de dolari, a mai fost condamnat la moarte, in octombrie 2002, tot in Iordania, pentru uciderea unui diplomat american la Amman.
Gruparea condusa de Zarqawi a revendicat numeroase atentate si asasinate comise in Irak dupa inlaturarea, in aprilie 2003, a regimului lui Saddam Hussein.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii