Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treilea esec in orasul lui Bacovia

Un lucru este cert, Bacaul nu le prieste brailenilor nici in Liga a III-a. Mai mult, traditia s-a respectat si CF Braila a incasat tot patru goluri asa cum se intimplase si la precedentele intilniri. Dar daca atunci Pambac sau Aerostar erau formatii care in sezoanele anterioare se luptau pentru suprematie, cu Willy nu prea exista scuze. Realitatea a demonstrat inca o data ca formatia braileana va trebui si in acest sezon sa se lupte pentru evitarea retrogradarii din moment ce nu reuseste sa obtina un rezultat bun nici in fata unei adversare foarte modeste cum este gruparea din Bacau.
Primele 20 de minute au fost echilibrate, numai ca Mindroasa a ratat de la 10 metri, in timp ce gazdele, la prima actiune, au deschis scorul prin Doroftei, dupa o faza in care apararea braileana a fost total lipsita de orice fel de reactie. La finalul acestei perioade Calin a vazut si primul cartonas galben.
Willy a continuat sa atace si in minutul 28 Agiorgioaei a trimis mingea de la 6 metri in poarta brailenilor, dupa o grava eroare a lui Stanciulescu.
Abia in minutul 30 oaspetii au periclitat din nou poarta adversa, insa mingea sutata de Rotaru a fost respinsa in extremis de portarul bacaoan, Ciuclea. La faza imediat urmatoare, Mitrea a reusit sa amine majorarea scorului desi Lipovan se afla la doar doi metri de el.
Ultima faza demna de mentionat s-a derulat in finalul reprizei si ea putea duce la marcarea primului gol al brailenilor, numai ca din nou Ciuclea a facut o parada frumoasa si a scos mingea de la vinclu dupa un sut din afara careului al lui Neta.

Mitrea a limitat proportiile dezastrului

Pauza s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru gazde astfel ca la doar noua minute de la reluare Lipovan a marcat pentru 3-0.
In minutul 56 Pascu a vazut un cartonas galben pentru o tinere de tricou, iar la faza urmatoare Mitrea a avut o interventie inspirata dupa o gafa a lui Lupu.
Din minutul 60, dupa ce arbitrul de centru l-a eliminat pe Ciobanu, CF Braila a jucat in superioritate numerica timp de zece minute deoarece si Iulian Calin a vazut cel de al doilea galben si implicit pe cel rosu fiind nevoit si el sa plece la cabine mai repede.
In minutul 71 oaspetii au reusit sa micsoreze din diferenta la capatul unei actiuni individuale ale lui Alex Neta, ajuns la al patrulea gol pentru formatia braileana.
Echipa pe ansamblu a evoluat in continuare la fel de slab. Mitrea a fost insa jucatorul care prin interventiile sale a limitat proportiile dezastrului, asa s-a intimplat si in minutul 75, moment al jocului in care portarul brailean a avut o interventie spectaculoasa la sutul lui Dediu.
In minutul 85 Lipovan a sutat imparabil de la marginea careului mare si a stabilit scorul intilnirii, 4-1.
La faza din minutul urmator brailenii au cerut penalty la o interventie ceva mai dura a unuia dintre aparatorii gazdelor la Coman insa arbitrul de centru a lasat jocul sa continue.
CF Braila a reusit sa incaseze patru goluri in urma unor greseli individuale impardonabile si ramine in continuare in apropierea zonei retrogradarii.
"Am crezut ca vom reusi sa ne mobilizam si sa obtinem un rezultat favorabil insa am clacat pentru a treia oara la Bacau. Nu calitatea pe ansamblu a jocului m-a deceptionat, ci modul in care unii dintre jucatori au tratat acest joc. Trebuie sa ne mobilizam deoarece intr-un interval de doar o saptamina avem de disputat doua meciuri foarte grele, acasa cu CFR Pascani si in deplasare la Roman", a declarat Marian Neta, directorul executiv al echipei brailene.

CF Braila" Mitrea - Bosoi, Zagan, Calin, Stanciulescu - Pascu, Rotaru, Lupu (min. 75: V. Ion), Coman - Neta, Mindroasa (min. 75: Costache).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii