Skip to main content

"Aker Braila" a raportat 4 accidente de munca

In cursul acestei saptamini, Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Braila a fost notificat cu privire la inregistrarea a 3 accidente. Primul eveniment a fost inregistrat in data de 6 februarie, cind un angajat al Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos - Agentia Cai Navigabile Braila, capitan al navei "Semnal III", a alunecat si a cazut pe scara provei din bordul tribord, in cadere lovindu-se la bratul sting. Marti, 8 februarie, un al doilea eveniment minor a fost raportat ITM Braila: un magaziner al SC "TCE 3 Brazi" - Punct de Lucru Braila a alunecat pe gheata si a cazut lovindu-se la piciorul sting. Ziua urmatoare, SC "Aker Braila" a instiintat inspectoratul de munca de producerea unui accident in urma caruia victima, lacatus constructii nave, in virsta de 29 ani, si-a pierdut policele degetului mare de la mina dreapta. Salariatul trebuia sa introduca un carucior hidraulic sub un suport de chila, pentru a fi ridicata cu ajutorul macaralei. Dupa ce alegat capatul acesteia cu cablul de ridicare, a facut semn macaragiului sa ridice, insa nu a retras la timp mina si si-a prins degetul intre cablu si suportul de chila. Important de mentionat este ca acesta este al patrulea accident inregistrat pe platforma santierului naval brailean, de la inceputul acestui an.
In luna ianuarie 2006, potrivit raportului de activitate al ITM Braila, pe partea de sanatate si securitate in munca (SSM), in perioada de referinta, au fost inregistrate 6 accidente de munca. Important de mentionat este ca jumatate dintre aceste evenimente s-au petrecut pe platforma santierului naval brailean, SC "Aker Braila" raportind ITM Braila 3 accidente.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu