Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Aker Braila" prezenta la tirgul international "Norshipping 2007"

Prima participare a Romaniei la tirgul international maritim "Norshipping 2007" de la Oslo, care si-a deschis portile la inceputul acestei saptamini, a fost onorata de vizita regelui Norvegiei Harald V. La pavilionul tarii noastre suveranul Norvegiei a fost intimpinat de ambasadorul Romaniei la Oslo, Cristian Istrate, si de catre reprezentantii a sapte importante companii romanesti din domeniul constructiilor navale, printre care si "Aker Braila", participante la tirg. Inaltului oaspete i-a fost prezentata o macheta a unei nave utilitare ce este construita in santierul naval Braila si urmeaza a fi lansata in curind. In plus, acestuia i s-a explicat ca intre cele doua tari exista o legatura de cooperare importanta in domeniul naval, dovada fiind participarea uneia dintre cele mai importante companii norvegiene "Aker yards" la capitalul social al unor santiere din Romania: de la Braila si de la Tulcea. Astfel, constructiile navale realizeaza principala pondere a schimburilor economice romano-norvegiene, aflate intr-o crestere semnificativa in ultima perioada, in conditiile in care Romania a devenit membru UE si este in curs de aderare la Spatiul Economic European.
Tirgul international "Norshipping" a fost organizat prima data in anul 1967 si se situeaza printre cele mai mari tirguri internationale din sectorul naval, cu derulare o data la doi ani. Anul acesta la tirg participa peste 825 de companii din 43 de tari, in 24 de pavilioane, din care 20 de tari cu standuri nationale, majoritatea din Europa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii