Mergi la conţinutul principal

AJOFM organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

• evenimentul va avea loc pe 20 octombrie, la sediul Facultăţii de Inginerie şi Agronomie

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila organizează, vineri, 20 octombrie 2017, “Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Evenimentul este organizat în scopul corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă la nivel local şi va avea loc în incinta Facultăţii de Inginerie şi Agronomie, cu sediul în municipiul Braila, Calea Călăraşilor, nr. 29.

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune au posibilitatea de a-şi prezenta oferta de locuri de muncă într-un cadru organizat, unde vor intra în contact direct cu persoanele care solicită un loc de muncă, cu precădere absolvenţii de învăţământ.

“Rugăm angajatorii interesaţi să comunice, în scris, oferta de locuri de muncă, completând formularul “Situaţia locurilor de muncă vacante”, anexa nr. 1 A la «Normele metodologice de aplicare a Legii nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă» reglementate prin H.G. nr.174/2002, cu modificările şi completările ulterioare, până în data de 14 octombrie 2016”, se precizează într-un comunicat de presă al AJOFM Brăila.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul agenţiei, B-dul Dorobanţilor, nr. 603-605 sau la tel. 0239/611.519, tel./fax 0239/611.386, e-mail: ajofm@br.anofm.ro.

Angajatorii care îşi au sediul în raza localităţilor Făurei şi Însurăţei pot contacta Punctul de Lucru Făurei cu sediul în oraşul Făurei, str. Republicii, nr. 36, tel./fax0239/661.749, respectiv Punctul de Lucru Însurăţei cu sediul în oraşul Însurăţei, şos. Brăilei, nr. 18, tel./fax 0239/660.574.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro