Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Agricultorii tarii isi dau intilnire la Braila, la tirgul national de profil

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala si Amplus International Limited Bucuresti, organizeaza, in perioada 8 - 11 septembrie, la Sala Polivalenta Danubius, a 14-a editie a "Tirgului National de Agricultura - TNA 2005".
La editia din acest an participa 50 de firme (21 din tara si 29 din Braila) si multe altele subexpozante, care, pe intreaga suprafata interioara si exterioara a Salii Polivalente, vor expune masini, utilaje agricole, piese si accesorii, mori de macinat cereale, miniincubatoare, ingrasaminte si pesticide, legume-fructe, seminte de cereale si plante tehnice, uleiuri comestibile, tehnice si sroturi, morarit, productie de panificatie si patiserie, bauturi alcoolice si nealcoolice, lactate.
Ca si la precedentele editii, platforma exterioara a Salii Polivalente va constitui locul de expunere a masinilor, utilajelor si instalatiilor agricole, in curtea interioara si pe aleea laterala va fi amenjat Sectorul Zootehnic, iar spatiul interior va constitui locul de expunere al firmelor din sectorul agro-alimentar. Nu vor lipsi institutiile bancare si financiare, societati de asigurari, institutiile de invatamint superior cu profil economic si agricol, institute de cercetare. De asemenea, va exista si un spatiu rezervat mestesugarilor veniti din diferite zone ale tarii (Maramures, Vilcea, Vrancea, Buzau, Braila).
"Cu aproape doua luni inainte de inceperea discutiile referitoare la desfasurarea celei de a 14-a editii a Tirgului National de Agricultura, am crezut efectiv ca nu vom putea sa-l realizam. Majoritatea stirilor de la ceilalti organizatori consacrati de tirguri din tara - Camerele de Comert din Slobozia, Alexandria si Arad, care ajunsesera cam la acelasi numar de editii ca si noi - erau descurajatoare. Camerele respective ne-au anuntat ca, datorita conditiilor extraordinar de dificile, nu isi pot organiza editiile din acest an. Si ma refer, in primul rind, la faptul ca, in aceasta vara, inundatiile au dat foarte mult de furca agricultorilor. Desi probleme similare s-au inregistrat si in zona noastra, iata ca am reusit sa aducem la standuri 50 de firme de profil, TNA 2005 nefiind cu nimic mai prejos fata de editiile anterioare", ne-a declarat Ioan Chiriacescu, directorul general executiv al Camerei brailene.
Deschiderea oficiala a "TNA 2005" este programata sa aiba loc, joi, la ora 10.30, publicul avind posibilitatea sa viziteze tirgul, zilnic, pina duminica, in intervalul 10.00 - 18.00.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii