Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru Fiorentina in meciul cu Rosenborg

Atacantul Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru echipa sa, Fiorentina, in meciul cistigat, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), in fata formatiei norvegiene Rosenborg Trondheim, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA.
Mutu, care a fost integralist, a marcat in minutul 16.
Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, la finalul meciului ca jucatorii echipei italiene au demonstrat ca au caracter, informeaza Datasport.
"Am vazut o Fiorentina puternica si am demonstrat ca avem caracter. Am inceput bine meciul, am trecut peste critici si am obtinut un rezultat bun. Sper sa dam satisfactie in continuare suporterilor. Vom merge pe drumul nostru fara sa ne uitam in curtea altor formatii. Am invins o echipa buna, iar golul este important pentru ca a ajutat formatia sa cistige", a spus Mutu.
Internationalul roman, autorul singurului gol al intilnirii de la Trondheim, a primit nota 7 din partea site-urilor goal.com, violanews.com, fiorentina.it si firenzeviola.it. "Pentru el nu conteaza daca terenul este secetos sau noroios, inghetat sau verde. Nu se schimba nimic. Datorita capacitatilor sale a inteles unde va respinge portarul sutul lui Gobbi si a marcat nestingherit. Aceasta echipa a Fiorentinei nu poate exista fara roman", a scris goal.com.
"Si de aceasta data piciorul sau a adus victoria. Mutu a fost peste tot, pe dreapta, pe stinga, in centru, chiar si in aparare cind a fost nevoie de el. Pacat ca a exagerat cu incercarile individuale", a notat violanews.com.
"A inscris unicul gol si acest lucru este important. A mai avut citeva faze bune, dar s-a dovedit egoist in momentele cind putea dubla avantajul Fiorentinei. Inteligent in final, cind a tinut mingea departe de propria poarta", a scris fiorentina.it.
"A deschis sarabanda ocaziilor printr-o faza stratosferica, dar Montolivo a ratat tinta. A inscris un gol facil, dar are meritul sa fi fost la locul potrivit in momentul potrivit. Pe parcursul meciului a fost iritat cind mijlocasii sai greseau pasele, dar in final a luptat cu multa ardoare", a notat firenzeviola.it.
Atacantul Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru echipa sa, Fiorentina, in meciul cistigat, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), in fata formatiei norvegiene Rosenborg Trondheim, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. Mutu, care a fost integralist, a marcat in minutul 16.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii