Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Frigioiu a obtinut doua medalii de bronz la nationalele de fudokan

De curind, sala Siderurgistul din Galati a gazduit cea de a 16 editie a etapei interzonale a Campionatului National de karate traditional, precum si finalele nationalelor de fudokan pentru cadeti, juniori, tineret si seniori. Cele doua competitii au constituit si un criteriu de selectie pentru formarea loturilor nationale care vor reprezenta Romania la concursurile internationale din acest an.
La cele doua concursuri au participat peste 300 de karateka de la 30 de cluburi din tara. Printre concurenti s-a numarat si braileanul Adrian Frigioiu, sportiv cu dubla legitimare, Sessu Bama Yama - Karate Club Galati, care a reusit sa se califice atit in faza finala a Campionatului de karate traditional la fukugo, kumite si kata, dar a obtinut si doua medalii de bronz in finala de fudokan, la kumite si fukugo.
In urma acestui rezultat, Adrian Frigioiu a fost cooptat pentru Campionatele Europene de Fudokan care se vor derula in Rusia, competitie la care va participa si Cornel Musat, campionul european si mondial en-titre.
Multiplu medaliat continental si mondial, Cornel Musat va concura in Rusia, in ultimul week-end din luna aprilie la kumite individual, kumite echipe si fukugo.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii