Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adrian Diaconu va boxa cu fostul adversar al lui Bute

Pugilistul clubului Interbox, Adrian Diaconu, isi va pune in joc centura WBC International in fata sud-africanului Andre Thysee, invins la puncte, de Lucian Bute, la sfirsitul lunii martie, intr-o gala desfasurata la Montreal, se arata intr-un comunicat al gruparii canadiene.
Meciul dintre Diaconu si Thysse se va desfasura pe durata a 12 reprize, in cadrul unei gale programate pe data de 16 mai, la Montreal. Thysse este pugilistul care a intrerupt, pe 24 martie, seria de 15 victorii prin KO la profesionisti a lui Lucian Bute, pierzind la puncte in fata romanului.
De asemenea, clubul Interbox a anuntat ca a fost perfectata si intilnirea dintre Lucian Bute (16-0-0, 15 KO) si congolezul Lolenga Mock (25-9-1, 10 KO), rezident in Danemarca. Meciul dintre cei doi pugilisti se va desfasura in cadrul aceleiasi gale de la Montreal si va conta pentru unificarea centurilor WBC Continental, detinuta de Bute, si WBO Intercontinental, aflata in posesia lui Mock.
Pugilistul de origine congoleza este mai bine clasat decit Bute, Mock ocupind locul 7 WBA si locul 4 WBO, in timp ce romanul se afla pe 8 in ierarhia WBC, pe 10 in WBA, pe 12 in IBF si pe 15 in WBO.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii