Mergi la conţinutul principal

Admitere la Şcoala Postliceală «Danubius», în perioada 4-29 august 2014

Pentru anul şcolar 2014-2015, poţi opta pentru una din specializările:


AGENT TURISM-GHID, în domeniul Turism, la forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani.
Odată finalizate studiile acestei specializări, oportunităţile pe piaţa muncii sunt generoase şi vor rămâne de actualitate mulţi ani. Un absolvent al acestei specializări va putea deveni agent de turism intern, functionar agenţie voiaj, agent de turism pentru circuite tematice, agent turism de afaceri, agent de asistenţă turistică, agent de transport turistic intern, agent de transport internaţional, agent de turism tour-operator, însoţitor grup turistic etc.


ASISTENT DE GESTIUNE ÎN ACTIVITATEA DE CAZARE ŞI ALIMENTAŢIE, în domeniul Turism, la forma de învăţământ de zi, nivelul 3 avansat, durata studiilor 2 ani.
Absolventul acestei specializări a Postlicealei Danubius va fi calificat pentru a ocupa un loc de muncă în domeniul Turism ca şi lucrător în gospodăria agroturistică, lucrător comercial, lucrător în unităţi de alimentaţie publică, supraveghetori clădiri şi gospodării, personal de supraveghere inclusiv pentru activităţi de curăţenie şi întreţinere în birouri, hoteluri şi alte instituţii, administratori în gospodării individuale, recepţioneri în domeniul hotelier, funcţionari în gestiune economică şi administrativă, funcţionari în servicii de evidenţă contabilă etc.


ASISTENT MEDICAL GENERALIST (în curs de autorizare), 140 de locuri la Şcoala Postliceală Sanitară „Danubius" unde absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de Bacalaureat, se pot înscrie, începând cu luna iulie. Durata studiilor este de 3 ani, perioadă în care Universitatea "Danubius" asigură cursanţilor care doresc să promoveze Bacalaureatul, pregătire gratuită la disciplinele de bază ale acestui examen.
Cu sau fară Bacalaureat!
Şcoala Postliceală "Danubius" este soluţia salvatoare a elevilor care nu au reuşit să treacă examenul de Bacalaureat, aceştia având posibilitatea de a nu pierde contactul cu studiile şi de a se califica în una din cele două specializări oferite de Şcoala Postliceală "Danubius".


Dar Bacalaureatul nu rămâne un subiect închis pentru elevii care se înscriu la această şcoală. Astfel, Universitatea "Danubius" transformă neşansa tinerilor de a nu promova Bacalaureatul în şansa lor de a beneficia de pregătire gratuită pentru Bacalaureat, organizând pentru aceştia sesiuni speciale de pregătire cu profesori renumiţi pentru rezultatele lor la materiile Limba şi literatura română şi Matematică.

DETALII ADMITERE pe www.admitere.univ-danubius.ro

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro