Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Adjunctul Politiei brailene candideaza la sefia Politiei Galati

Adjunctul Politiei brailene, comisarul sef Fanel Arama, candideaza pentru functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, post ce a ramas vacant dupa ce fostul comandant, comisarul sef Felician Vasilescu, a fost numit atasat cu probleme de afaceri interne in Norvegia. Inscrierile pentru ocuparea functiei de sef al IPJ Galati s-au finalizat luni seara, in cursa pentru sefia Politiei galatene aflindu-se doar doi candidati. Alaturi de comisarul sef Fanel Arama, la examenul din data de 27 martie, ce va avea loc la Bucuresti, va participa si subcomisarul Adrian Talaba, seful Sectiei 2 Politie Galati.
Chiar daca spune ca i-ar fi greu sa plece din Braila, comisarul sef Fanel Arama are totusi ambitia de a fi sef peste politistii galateni, tocmai pentru a intari buna colaborare dintre cele doua inspectorate. "Nu vreau sa ma mut la Galati, dar avind in vedere bunele relatii sau viitoarele bune relatii dintre Galati si Braila am ambitia sa cred ca se vor imbunatati si relatiile intre cele doua inspectorate de politie. Pentru ca ne trebuie colaborare, avind in vedere distanta mica intre cele doua municipii, resedinte de judet, si a faptului ca infractorii sint cei care se deplaseaza, iar noi nu. Si asta pentru ca avem aceasta granita naturala intre noi, Siretul, si este destul de greu sa ne deplasam dintr-un judet in altul pentru ca nu avem voie sa depasim granita. Din aceasta cauza si colaborarea dintre noi a cam avut de suferit. Asta este ambitia mea, dar pina atunci mai este drum lung. Pina la examenul scris mai sint niste probe eliminatorii. Cred ca concurenta va fi destul de mare. Eu fac tot posibilul sa nu parasesc orasul pentru ca in 2005, atunci cind am acceptat actuala functie, m-am inhamat la o caruta si anume sa fac treaba la Braila impreuna cu actuala conducere, motiv pentru care mi-ar fi destul de greu sa plec din oras", ne-a declarat comisar sef Fanel Arama, adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii