Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Activitatea sportiva braileana, la ceas de bilant

Intr-o perioada a retrospectivelor, sarbatorile Craciunului si ale Anului Nou prilejuiesc, pe linga momentele de bilant al realizarilor si al celor mai importante evenimente ale anului ce se incheie, si un moment in care se stabilesc noile obiective, tinte pentru anul ce urmeaza.
In aceasta saptamina, vom afla ce isi doresc pentru anul care urmeaza oameni implicati in activitatea sportiva a Brailei, conducatori de cluburi, antrenori, sportivi.

Alexandrina Soare este bucuroasa ca inaintea reluarii turului, Mosul i-a facut cadou un lot fara indisponibilitati

Cel mai important eveniment in plan sportiv al anului 2005, la nivel de echipe, a fost promovarea formatiei HC Dunarea in Liga Nationala.
Profesoara Alexandrina Soare, cea care a reusit sa conduca echipa braileana, pe un traseu fara infringere, in Divizia A, dar si unul conform programarii pe prima scena a handbalul romanesc in tur, a sarbatorit Craciunul la Galati, fericita pe de o parte ca a petrecut din nou impreuna cu familia, iar pe de alta ca Mos Craciun i-a implinit dorintele: "Ma bucur ca, in sfirsit, ne-am reunit intreaga familie pentru a petrece aceste momente impreuna. Mie, personal, Mos Craciun mi-a adus tot ce mi-am dorit, insa cel mai important lucru pe care mi l-am dorit in plan profesional si pe care de asemenea l-am primit este faptul ca toata echipa este acum apta de joc, mai putin Roxana Sanda, dar si ea se va reface complet pina pe 7 ianuarie."
Pentru 2006, Alexandrina Soare isi doreste ca toate fetele sa fie sanatoase, HC Dunarea sa-si indeplineasca obiectivul, mentinerea in Liga Nationala, iar publicul sa fie aproape de echipa, in toate momentele jocului, dar mai ales in cele dificile.
"Nu credeam ca vom trece asa de repede peste momentele grele cauzate de indisponibilitati si ma bucur ca in pragul reluarii turului toate fetele sint in plenitudinea fortelor. E firesc ca inainte de Noul An sa ne punem si noi dorinte si sa speram ca ni se vor indeplini. Eu urez tuturor oamenilor de sport din Braila precum si tuturor iubitorilor handbalului un An nou cu sanatate si multe satisfactii", a mai adaugat Alexandrina Soare.

Daca va fi sanatate si liniste, ne vom putea continua traseul spre participarea la Olimpiada din 2008

Ca de obicei, directoarea Clubului Sportiv Municipal, Tinca Amza, si-a asteptat de Craciun fiica sa o viziteze, a facut pregatirile de rigoare in acest sens si au petrecut impreuna sarbatoarea Nasterii Domnului.
In plan profesional, directoarea CSM-ului considera ca anul 2005 a fost unul excelent iar in 2006, daca va avea linistea necesara si sportivii vor fi sanatosi, chiar daca bugetul va fi mai mic, spera ca performantele sa fie cel putin la fel de bune.
"Toate sectiile care au in componenta juniori II si ma refer in primul rind la kaiac - canoe, atletism, box si ciclism, au obtinut rezultate foarte bune, dar ceea ce ma bucura mai mult este faptul ca avem multi sportivi promovati in loturile nationale. Bineinteles ca toate gindurile noastre se indreapta spre Olimpiada din 2008 unde ne dorim si noi sa avem reprezentanti, iar rezultatele pe care le-am obtinut pina acum ne fac sa consideram ca sint deja tineri care s-au inscris pe greul si lungul drum al calificarii pentru Jocurile Olimpice.
Folosesc acest prilej pentru a ura un sincer "La multi ani!" tuturor brailenilor", a fost mesajul directoarei CSM, Tinca Amza.

Avem nevoie de adevarati oameni de sport

Presedintele Comisiei Judetene de Arbitri, Laurentiu Vargatu, si-a petrecut Craciunul impreuna cu familia, la Braila si nu va alege alta localitate nici pentru petrecerea care marcheaza trecerea in Noul An.
Laurentiu Vargatu considera ca 2005 a fost un an bun din toate punctele de vedere, iar in continuare doreste liniste in activitatea sportiva si o asezare a ei pe linie regulamentara: "Mi-am dorit intotdeauna sa promoveze doar valorile si cei care isi doresc cu adevarat sa desfasoare o activitate la cote performante. Anul in curs mi-a adus satisfactii atit personale, cit si in plan profesional, iar aceasta inseamna in sfera fotbalului.
Pentru anul care urmeaza astept o mai mare implicare din partea tuturor acelora care se afla angrenati in sfera sportului. Avem nevoie de adevaratii oameni de sport, iar implicarea acestora poate duce la o crestere a performantelor in Braila.
In speranta ca Mosul isi va nota si aceste dorinte ale mele pentru 2006, urez tuturor sportivilor si conducatorilor gruparilor sportive brailene, un An Nou cu bucurii si impliniri in toate planurile".

Competitiile organizate de AJF sa se desfasoare in spiritul fair play-ului, dar si o mai strinsa colaborare cu FRF

Marin Petrescu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, a sarbatorit Craciunul acasa, la Braila, dar va intimpina anul 2006 la Bucuresti, la fiul sau.
Conducatorul fotbalului brailean considera ca anul care se va incheia curind a fost unul in care activitatea sa a fost recunoscuta si apreciata atit pe plan local, cit si de catre conducatorii FRF, dar asteapta mai multe impliniri de la anul care vine.
"In primul rind ma bucur ca am fost reales presedinte si nu oricum, ci cu un procentaj care nu lasa posibilitati de interpretare, iar in urma bunei colaborari cu celelalte comisii din cadrul FRF atit eu, cit si Laurentiu Vargatu am fost delegati ca observatori la multe jocuri in Diviziile B si C", a declarat Marin Petrescu.
Presedintelui AJF ii sint foarte clare dorintele pentru anul 2006 si considera ca acestea nu vor ramine doar la stadiul de sperante, ci sint realizabile: "Pentru 2006 imi doresc un numar de 14 echipe in Divizia D, competitiile organizate de AJF sa se desfasoare in spiritul fair play-ului si o mai strinsa colaborare cu FRF.
Sper ca echipa care va cistiga campionatul Diviziei D sa promoveze la baraj, iar corpul de arbitri divizionari sa aiba prestatii cel putin la fel de bune, Daniel Deca sa ramina in lotul national, iar Ionel Ivan, care a crescut mult in valoare, sa prinda lotul B.
Folosesc si eu acest prilej pentru a transmite sarbatori fericite si un calduros "La multi ani!" tuturor iubitorilor fotbalului din Braila.

Un nou titlu cu Steaua si un traseu cit mai lung in Cupa UEFA

Mesagerul fotbalului brailean la nivel national si international, in cadrul celei mai titrate echipe a fotbalului romanesc, Steaua Bucuresti, Banel Nicolita, a profitat de scurta vacanta oferita de clubul militar pentru a fi alaturi de familie si prieteni.
Dupa ce a jucat rolul lui Mos Craciun pentru familia sa, "Jardel" a petrecut Craciunul cu prietenii si si-a intrerupt pentru citeva minute petrecerea pentru a transmite urarile sale cititorilor cotidianului Obiectiv - Vocea Brailei: "Doresc tuturor brailenilor multa sanatate, putere de munca, realizarea aspiratiilor lor si un sincer "La multi ani!".
Le multumesc pe aceasta cale celor care au avut incredere in mine, care m-au sustinut si in primul rind lui Huseiyn Tekinalp, cel care mi-a fost ca un parinte".
Nicolita a considerat ca anul 2005 a fost unul foarte bun deoarece a devenit campion national cu Steaua, a fost convocat in lotul national de catre selectionerul Victor Piturca si a avut un traseu excelent cu echipa de club in Cupa UEFA.
"Sfirsitul de an reprezinta pentru mine bucuria de a petrece sarbatorile cu cei dragi, un moment de bilant, dar si unul al cristalizarii dorintelor, aspiratiilor pentru anul care urmeaza. Anul trecut Mos Craciun mi-a facut cadou transferul la Steaua, acum imi doresc un nou titlu cu aceasta echipa si un traseu cit mai lung in Cupa UEFA.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii