Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Achizitionarea de servicii de consultanta in afaceri pentru IMM-uri

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est si Ministerul Dezvoltarii Lucrarilor Publice si Locuintelor au anuntat pentru joi, 19 iulie, lansarea licitatiei publice pentru "Asistenta acordata IMM-urilor in scopul achizitionarii de servicii de consultanta" ce urmeaza a fi implementata in cadrul Programului Phare 2005 - Coeziune Economica si Sociala. Potrivit anuntului, lansarea va avea loc in Aula Universitatii "Constantin Brincoveanu" la ora 10.00, iar data limita de depunere a cererilor de finantare in cadrul licitatiei este 30 august ora 16.00.
Important de mentionat este ca aceasta schema va oferi sprijin financiar nerambursabil solicitantilor IMM care actioneaza individual sau ONG-urilor care au membri IMM-uri. Fiecare beneficiar al finantarii nerambursabile trebuie insa sa contribuie cu un aport propriu de cel putin 50%, in numerar, din bugetul proiectului. Obiectivul principal al schemei de finantare este imbunatatirea accesului IMM la servicii de dezvoltare a afacerilor, oferite de prestatorii de servicii de consultanta in domeniu. In cadrul schemei IMM-urile pot accesa intre 8.000 si 20.000 euro, in timp ce ONG-urile cu membri IMM pot accesa sume maxime de 160.000 euro.
Trebuie mentionat ca bugetul disponibil pentru aceasta licitatie este de 7,2 milioane euro din care 5,4 milioane euro din fonduri Phare si 1,8 milioane euro cofinantare nationala de la bugetul de stat. Pentru regiunea de dezvoltare Sud-Est alocarea financiara este de circa 1 milion euro din care 752.000 euro este contributia Phare.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii