Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accidentati de un sofer beat si fara permis

"Record" infractional la regimul rutier doborit, miercuri, de un recidivist: beat si fara permis la volanul unui BMW, acesta a efectuat o depasire ilegala, a lovit un maxi-taxi, ranind doi pasageri, apoi a fugit de la locul faptei.
Comisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca protagonistul evenimentului de miercuri este Florin G., 26 ani, din Rimnicelu: "Acesta conducea autoturismul BMW nr. BR-18-NLU pe Str. Comuna din Paris, s-a angajat In depasirea neregulamentara a altui autoturism si s-a tamponat frontal cu microbuzul Mercedes nr. BR-02-ZNJ condus regulamentar de Marius-Razvan P., 27 ani, care efectua transport de persoane in regim de maxi-taxi. In urma evenimentului rutier, soferul microbuzului si doi pasageri au fost raniti usor, iar Florin G. a parasit locul accidentului, fiind depistat de politisti, dupa o ora si jumatate."
Intrucit mirosea de la o posta a alcool, autorul accidentului a fost testat cu dispozitivul etilotest, apoi a fost escortat la spital, pentru recoltarea probelor de singe, in urma analizelor de laborator stabilindu-se ca avea o alcoolemie de 1,50.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii