Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident mortal în Traian Sat

Un biciclist care se deplasa pe o stradă din Traian Sat a fost accidentat mortal de un autoturism care l-a lovit din plin. Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 14.15, Poliția făcând cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstanțele nefericitului eveniment rutier.

 

În această după-amiază, în jurul orei 14:15, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din comuna Traian, în timp ce conducea un vehicul pe strada Principală din localitate, la intersecție cu strada Profesor Șeitan Gheorghe, a surprins și accidentat mortal un biciclist, în vârstă de 44 de ani. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii