Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident la Corbu-Nou

Sotii Ioana si Liviu Cucu, de 25 si respectiv 27 ani, din Braila, se afla internati in sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean Galati in urma unui accident rutier produs in dupa-amiaza zilei de joi, 16 februarie, in localitatea Corbu-Nou.
Potrivit informatiilor furnizate de dr. Marian Baciu, de la Serviciul de Ambulanta Judetean, Liviu Cucu si sotia sa, Ioana, au fost gasiti de lucratorii SAJ care s-au deplasat la solicitarea de la Corbu-Nou, cu traumatisme cranio-cerebrale si policontuzii, dupa ce masina in care se aflau a derapat si a intrat intr-un copac de pe marginea soselei.
Cei doi au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta - locatia din Soseaua Buzaului, unde li s-au efectuat investigatiile de specialitate. Dr. Horia Dragoi, purtatorul de cuvint al unitatii spitalicesti ne-a informat ca victimele accidentului de la Corbu-Nou au fost transferate la Neurochirurgie Galati, pentru ca Ioana Cucu era lovita la cap, iar sotul prezenta contuzii in urma impactului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii