Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Accident cu cinci victime pe DN 2B

In sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta se afla trei persoane in stare grava, internate in urma unui accident rutier inregistrat ieri in jurul prinzului. Este vorba despre Stelian Novac, 34 ani, din localitatea Plopu, Stan Vilcu, 55 ani din Ianca si Florica Mucia, 40 ani, din Plopu. Dupa cum ne-a informat dr. Marian Baciu, medic la Unitatea de Primire a Urgentelor, alaturi de cei trei au mai ajuns in spital cu leziuni si contuzii usoare si Dobre Mucia, 47 ani si Cristina Stamate, 34 ani, care au primit ingrijirile medicale necesare, dar nu au necesitat spitalizare. Dupa cum am aflat de la dr. Marian Baciu, cel mai grav afectat este Stelian Novac, diagnosticat cu contuzie toraco-abdominala severa, fractura de bazin, hemoragie abdominala, comotie cerebrala, posibila ruptura de organ, care aseara urma sa intre in operatie, dar si Stan Vilcu, barbatul de 55 ani cu fractura de femur sting, traumatism cranio-cerebral acut inchis, plaga frontal, care este internat la terapie -ortopedie.
Florica Mucia, de 40 ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier, fractura a calciiului sting si a oaselor nazale, contuzie torace, bazin si coloana cervicala si se afla in sectia ATI tot la ortopedie.
Potrivit informatiilor furnizate de Politie, accidentul s-a petrecut in jurul orei 13,30 pe DN 2B, in apropierea localitatii Oprisenesti. Cristina S. din Bucuresti circula la volanul unui autoturism Hyundai dinspre Ianca, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si a lovit cu oglinda un autoturism ce venea pe contrasens. Daca acesta din urma a scapat doar cu citeva zgirieturi, nu la fel de norocos a fost autoturismul din spatele sau, care a fost lovit frontal de masina bucurestencei si apoi proiectat intr-un copac. Soferii ambelor autoturisme au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza s-a intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii