Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Acțiuni pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză

* duminică, polițiștii au efectuat controale pe linie rutieră în trafic și i-au urmărit în special pe conducătorii auto care au apăsat prea mult pedala de accelerație * în urma activității, polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni pentru depășirea vitezei legale de deplasare a vehiculelor

 

Viteza prea mare poate duce la producerea unor accidente rutiere grave! Pentru a-i determina pe șoferi să respecte viteza legală, polițiștii au efectuat acțiuni specifice pe arterele de circulație. Peste 50 de conducători auto au fost amendați pentru depășirea vitezei.

La data de 1 august, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Rutier, Poliția Orașui Ianca, Poliția Orașului Făurei, Poliția Orașului Însurăței, au acționat în intervalul orar 14.30-21.00, pe raza județului Brăila, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, respectiv pentru reducerea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice prevăzute de O.U.G. 195/2002, valoarea totală a amenzilor fiind de 42.255 de lei. “În urma activității, polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni pentru depășirea vitezei legale de deplasare a vehiculelor, 2 pentru depășire neregulamentară, 15 pentru neportul centurii de siguranță și alte 16 sancțiuni contravenționale vizând alte abateri la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 9 de permise de conducere, din care 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 2 permise au fost reținute pentru depășire neregulamentară”, au transmis lucrători ai Biroului de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila. 

În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte antisociale, inclusiv în ceea ce privește ilegalitățile în domeniul circulației pe drumurile publice.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii