Mergi la conţinutul principal
Comunicat de presă

Acțiune social-filantropică la Căminul de vârstnici din Lacu Sărat

• această activitate a fost susținută de parohiile ,,Înălțarea Sfintei Cruci " - cartier Obor,  ,,Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou" - cartier Lacu Dulce și parohia Albina • s-au  oferit în jur de 100 kit-uri de Igienă și Îngrijire Personală, 50 kg fructe de sezon și felicitări realizate de elevii Școlii Gimnaziale „Anton Pann”

 

În data de 25 martie a.c., la Căminul de vârstnici „Sf. Mc. Pantelimon ” de la Lacu Sărat- Brăila, s-a desfășurat o nouă activitate social-filantropică în cadrul Proiectului „Bolnavul - loc tainic al întâlnirii cu Hristos”, proiect ce  va participa la Concursul Național Catehetic „Hristos- Cuvântul care vindecă”, ediția a XVI-a, organizat de Patriarhia Română în Anul omagial al pastorației și al îngrijirii bolnavilor cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

De această dată, acţiunea a fost organizată în colaborare cu Căminul pentru Persoane Vârstnice din Lacu-Sărat, unde s-au  oferit în jur de 100 kit-uri de Igienă și Îngrijire Personală, 50 kg fructe de sezon și felicitări realizate de elevii Școlii Gimnaziale „Anton Pann”, Brăila. Această activitate a fost susținută de parohiile:  ,,Înălțarea Sfintei Cruci "- cartier Obor,  ,,Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou"- cartier Lacu Dulce, Brăila și parohia Albina, care prin acest gest au dorit să contribuie la ajutorarea aproapelui și la starea de bine a seniorilor din acest centru, ţinându-se cont și de perioada prepascală în care ne aflăm, când fiecare dintre noi devenim mai sensibili și mai aplecaţi spre nevoile celor lipsiţi.

Adresăm mulţumiri tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acestui eveniment, elevilor Şcolii Gimnaziale ,,Anton Pann" din Brăila și doamnei Iordache Manuela-Veronica, profesoară de religie, pentru contribuţia şi sprijinul arătate.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro