Mergi la conţinutul principal

Absolventii de liceu, la mina universitatilor

Printr-o nota oficiala din 23 iulie, Ministerul Educatiei solicita sprijinul universitatilor din Romania pentru solutionarea crizei create de imposibilitatea liceelor de a elibera diplomele de absolvire. Ministerul Educatiei spune ca de situatie este vinovata Monetaria Statului, care nu a reusit sa onoreze pina acum comenzile de timbru sec si stampile pentru a se putea elibera diplomele de bacalaureat absolventilor.
Ministerul solicita universitatilor sa accepte adeverintele de studiu purtind antetul si stampila cu titulatura veche a ministerului, sa finalizeze procesul de admitere in invatamintul superior si sa confere candidatilor statutul obtinut in urma examenului de admitere. In aceasta situatie se afla Inspectoratul Scolar din Braila alaturi de cele din judetele: Alba, Arges, Bacau, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dimbovita, Galati, Giurgiu, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Olt, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Solicitarea de astazi completeaza adresa MECT din data de 13 iulie 2007 prin care universitatile erau invitate sa accepte pentru inscrierea la concursul de admitere, adeverintele de studiu avind antetul si stampila cu titulatura veche a ministerului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu