Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Abatorul Slobozia - Petrolul Ianca 1-1 (0-0)

Pentru gazde partida cu Petrolul Ianca era una decisiva pentru mentinerea in Divizia C si din acest motiv Prepelita, antrenorul Abatorului, a incercat sa faca un joc de asteptare si sa incerce sa dea lovitura pe contraatac.
Petrolul a jucat insa in nota obisnuita a ultimelor partide si ar fi putut transa meciul pina la pauza daca nu ar fi ratat si de aceasta data exasperant de mult. Vasilica Gheorghe a centrat in minutul 3 pentru Bandarica si jucatorul de banda stinga al oaspetilor a sutat razant cu coltul lung al portii aparate de Petre, ratind astfel prima ocazie a partidei.
Gazdele au replicat prin Milea, jucator care a evoluat si la Dacia Unirea, insa Cristea a reusit o parada frumoasa, scotind mingea de la radacina barei.
Petrolistii au fost cei care au condus ostilitatile in teren si ocaziile la poarta lui Petre s-au succedat la interval de 5-6 minute. Rosu a gresit preluarea si nu a mai reusit sa-i creeze probleme lui Petre, iar dupa un un-doi intre Neta si Berceanu, ultimul a ratat de la opt metri de poarta.
Cea mai controversata faza a primei reprize s-a derulat in minutul 24, moment in care Costel Rosu a reusit sa-l dribleze pe portarul gazdelor, si cu toate ca a fost faultat, el a reusit sa continue faza si sa centreze in fata portii, de pe linia de corner, iar V. Gheorghe a trimis cu capul in plasa. Centralul Fernando Costache a anulat insa reusita oaspetilor pe motiv de ofsaid.
"Ne-a anulat un gol perfect valabil, dupa ce in faza premergatoare a fost un fault clar in careu asupra lui Rosu. Cum poate fi un fotbalist in ofsaid cind centrarea vine de la un coleg aflat pe linia de corner?", se intreba Dumitru Bulancea dupa anularea golului.
Dupa o perioada de joc echilibrat, Stanciu i-a incercat din nou vigilenta portarul petrolist, dar acesta a reusit sa inlature pericolul, iar in minutul 44 Zainea a scos in extremis, de pe linia portii, mingea sutata de Bunea.
Prima repriza s-a incheiat asa cum a si inceput, cu o mare ocazie a oaspetilor ratata de Costel Rosu care nu a reusit din sase metri sa-l invinga pe portarul Abatorului.

Berceanu i-a adus pe oaspeti in avantaj, Milea a egalat in prelungiri

Gazdele au iesit destul de motivate de la cabine si chiar la prima actiune Bunea ar fi putut deschide scorul daca portarul petrolist nu ar fi avut o interventie foarte sigura.
Replica petrolistilor nu a intirziat, dar Neta nu a reusit sa concretizeze dintr-o situatie favorabila si aceasta i-a determinat pe antrenori sa-l inlocuiasca cu Tudor, in minutul 54.
In minutul 58, Berceanu a interceptat mingea la mijlocul terenului si, dupa o cursa de 35 de metri, l-a driblat si pe portar si a trimis mingea in plasa.
Dupa deschiderea scorului, Petrolul a amai avut 5-6 ocazii de a-si mari avantajul, cele mai mari apartinind lui Bandarica si V. Gheorghe, dar si Abatorul ar fi putut restabili egalitatea in minutul 70 daca Smeu nu ar fi reusit sa anihileze un atac purtat de Stanciu si Bunea.
La cinci minute dupa aceasta faza, Bosoi a scapat pe contraatac, l-a driblat pe Petre insa a aminat momentul sutului, fapt ce i-a permis portarului gazda sa revina si sa pareze mingea.
In ultimele minute s-a jucat pe contre. Berceanu a ratat in minutul 80, iar Cristea a aparat o minge destul de puternic sutata de Nohai.
Cu doua minute inainte de finalul partidei, Bosoi a centrat perfect de pe partea stinga si, din sase metri, Botezatu a trimis cu latul pe linga poarta.
In cel de-al treilea minut de prelungire, gazdele au obtinut un corner si Milea a reusit sa restabileasca egalitatea.
In urma acestei remize, Petrolul a acumulat 36 de puncte, tot atitea cit si Junkers, dar avind un golaveraj mai bun, a urcat pe locul al doilea in clasament.
"Ne-am cam batut joc de ocazii si am ratat o victorie pe care o meritam, in fata unei echipe care isi juca una dintre ultimele sanse de a se mentine in Divizia C. Am jucat dezinvolt, ne-am creat multe ocazii, dar din pacate ratam foarte mult. Chiar si cu o remiza in aceasta partida, am urcat pe locul al doilea si sper sa ne pastram aceasta pozitie pina la finalul campionatului", declara presedintele Iancu Teodorescu.
Petrolul: Cristea - Bosoi, Smeu, Zainea, Stanciulescu - Rosu, Bulancea, V. Gheorghe (min. 70: Balta), Bandarica - Berceanu (min. 85: Botezatu), Neta (min. 54: Tudor).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii