Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

800 de pachete de tigari de contrabanda confiscate de la o societate de pe Rimnicu Sarat

Administratora unei societati comerciale din Braila s-a ales cu dosar penal pentru savirsirea infractiunilor de contrabanda si evaziune fiscala. Sanda M., in virsta de 45 de ani, vindea in incinta propriei societati tigari netimbrate, de provenienta Republica Moldova precum si bauturi fara marcaje. De asemenea aceasta avea depozitati 184 de litri de benzina adusa ilegal din Republica Moldova si pe care o comercializa la diversi clienti.
Activitatea de contrabanda a fost intrerupta, in seara zilei de 29 martie, cind o echipa formata din ofiteri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si comisari de la Sectia Braila a Garzii Financiare, a efectuat un control la societatea comerciala respectiva, situata pe Soseaua Rimnicu-Sarat, din municipiul Braila.
Politistii au verificat provenienta bunurilor expuse la vinzare si, constatind nereguli, au intocmit dosar penal administratorei societatii.
Potrivit informatiilor oferite de subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al IJP Braila, au fost ridicate in vederea cercetarilor 800 pachete cu tigari netimbrate, 65 de litri bauturi spirtoase fara timbre, 184 litri de benzina, adusa ilegal din Republica Moldova precum si
suma de 1.600 lei, provenita din vanzarea unor bunuri din categoria celor mentionate mai sus. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a administratorei societatii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii