Mergi la conţinutul principal

8 milioane lei pentru amenajarea Orașelului Copiilor și construirea unui Skate Parc în “Monument”

* Primăria Municipiului Brăila a publicat un anunț în SEAP în acest sens * ofertele se depun până pe 28 aprilie

 

Primăria Municipiului Brăila vrea să investească peste 8 milioane de lei în amenajarea Orășelului Copiilor și construirea unui Skate Parc în “Monument”. Potrivit unui anunț publicat recent în SEAP, proiectul este unul amplu și presupune de fapt crearea a cinci zone distincte de petrecere a timpului liber, fiind adresat mai multor categorii de vârstă.

Conform caietului de sarcini este vorba despre cinci zone: zona 1 - Skate Parc; Zona 2 - Dinamic parc; Zona 3 – zona educațională; Zona 4 - Orășelul Copiilor; Zona 5 - recreere și fitness. Skate Parc-ul va avea destinația de petrecere a timpului liber pentru adolescenți/tineri, precum și posibilitatea de a practica diferite sporturi. Skate Parc-ul va fi utilizat și pentru desfășurarea anumitor evenimente, precum concursuri, manifestări artistice, concerte sau campanii sociale. Zona “Dinamic parc” va fi destinată copiilor cu vârstă peste 2 ani și va fi amenajată cu echipamente atractive și variate. Zona educațională va fi amenajată pe două tematici. Prima este o zonă educațională dedicată persoanelor care doresc să aprofundeze cunoștințe despre vegetație, fiind amenajată cu panouri de informare la fiecare specie de arbori. Cea de-a două tema propusă este “Grădina Urbană”, amenajată cu jardiniere și vegetație joasă. Zona Orășelul Copiilor este dedicată echipamentelor de joacă pentru copii cu vârstă minimă de 1 an și va fi amenajată cu tematică marină. Zona de recreere și fitness va fi dotată cu aparate pe care brăilenii le pot folosi pentru a face sport. 

“Pentru aplicarea intervențiilor vor fi necesare executarea unor lucrări de desființare a corpurilor de clădire sezoniere existente și demontarea elementelor existente în parc (echipamente de joacă vechi/nefuncționale/neconforme standardelor în vigoare) și înlocuirea acestora cu echipamente de joacă noi, conform standardelor în vigoare, care să asigure siguranța și confortul utilizatorilor”, se specifică în caietul de sarcini.

Valoare totală a proiectului este de 8.089.354 lei. Ofertele se depun până pe 28 aprilie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro