Mergi la conţinutul principal

7.000 de oameni si 60 de tractoare vor marsalui, marti, pe strazile capitalei

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura "Agrostar", Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) si Patronatul Roman al Carnii de Porc (PRCP) organizeaza in data de 4 aprilie un mars, ce se va finaliza cu un miting de protest in Piata Constitutiei (Parlamentul Romaniei). La actiune vor participa 7.000 de membri ai acestor organizatii. Participantii, printre care si cel putin 300 de producatori agricoli braileni, se vor aduna la ora 11.00 in Piata Charles de Gaulle. Tot aici vor fi aduse, sub supravegherea si coordonarea Politiei capitalei, si cele 60 de utilaje si masini agricole pentru care s-a stabilit punct de intilnire Podul Otopeni, ora 10.00. Oameni si utilaje vor pleca intr-un mars de protest pe traseul Piata Aviatorilor - Piata Victoriei (Guvernul Romaniei) - B-dul Lascar Catargi - Piata Romana - B-dul Magheru - Ministerul Agriculturii - B-dul Bratianu - Piata Unirii - Piata Constitutiei. Organizatorii miscarii preconizeaza ca in acest punct vor ajunge in jurul orei 15.00, cind este planificat un miting de o ora si jumatate, in fata sediului Parlamentului. Motivatia actiunii de protest este determinata de starea dezastruoasa a agriculturii romanesti in pragul integrarii in Uniunea Europeana si a lipsei de masuri concrete si transparente in rezolvarea acestei situatii.
Marti, la Braila, fermierii din intreg judetul s-au intilnit la sediul Asociatiei Producatorilor Agricoli APA pentru a stabili numarul de persoane participante la miting, amanuntele privind disciplina pe traseu si recuzita cu care vor participa. In urma discutiilor s-a stabilit ca judetul nostru sa participe cu circa 300 de persoane. Pentru aceasta au fost contractate 17 microbuze.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro