Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

7.000 de oameni si 60 de tractoare vor marsalui, marti, pe strazile capitalei

Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura "Agrostar", Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) si Patronatul Roman al Carnii de Porc (PRCP) organizeaza in data de 4 aprilie un mars, ce se va finaliza cu un miting de protest in Piata Constitutiei (Parlamentul Romaniei). La actiune vor participa 7.000 de membri ai acestor organizatii. Participantii, printre care si cel putin 300 de producatori agricoli braileni, se vor aduna la ora 11.00 in Piata Charles de Gaulle. Tot aici vor fi aduse, sub supravegherea si coordonarea Politiei capitalei, si cele 60 de utilaje si masini agricole pentru care s-a stabilit punct de intilnire Podul Otopeni, ora 10.00. Oameni si utilaje vor pleca intr-un mars de protest pe traseul Piata Aviatorilor - Piata Victoriei (Guvernul Romaniei) - B-dul Lascar Catargi - Piata Romana - B-dul Magheru - Ministerul Agriculturii - B-dul Bratianu - Piata Unirii - Piata Constitutiei. Organizatorii miscarii preconizeaza ca in acest punct vor ajunge in jurul orei 15.00, cind este planificat un miting de o ora si jumatate, in fata sediului Parlamentului. Motivatia actiunii de protest este determinata de starea dezastruoasa a agriculturii romanesti in pragul integrarii in Uniunea Europeana si a lipsei de masuri concrete si transparente in rezolvarea acestei situatii.
Marti, la Braila, fermierii din intreg judetul s-au intilnit la sediul Asociatiei Producatorilor Agricoli APA pentru a stabili numarul de persoane participante la miting, amanuntele privind disciplina pe traseu si recuzita cu care vor participa. In urma discutiilor s-a stabilit ca judetul nostru sa participe cu circa 300 de persoane. Pentru aceasta au fost contractate 17 microbuze.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii