Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

4-2, adica patru la oi

Da, recunosc in fata Marii Adunari Nationale: tin cu Dinamo. Astea fiind spuse, cred ca este mai mult decit evident ca ma bucur ca Steaua a luat-o pe cocoasa de la Dinamo. Inainte de a trece la partea a doua a articolului v-as ruga sa spunem "4-2" de trei ori in cor. 1, 2, 3 si: 4-2, 4-2, 4-2! Ole!
Ok, acum hai sa vedem ce s-a intamplat. Pai, s-a intamplat ca nenea Gigi Becali a luat bataie taman in Simbata Mare, zi in care, spunea el inainte de meci, nu are cum sa i se intample nimic rau. Argumentul? Pai, Dumnezeu tine enorm cu el, cred ca este fan Steaua, si nu se poate sa-i pricinuiasca vreun necaz. Iote ca Dumnezeu a dovedit inca o data nu ca nu tine cu Steaua, ci ca n-are El treaba cu fotbalul. Nu tine nici cu Steaua, nici cu Dinamo, nici macar cu Cimentul Babadag.
Imi cer scuze fata de domnu' Becali ca nu l-am sunat in noaptea de Inviere sa-i zic un mesaj de felicitare, asa cum se procedeaza de Pasti, dar ma revansez acum transmitindu-i un sincer "Dinamo a-nviat!". Sa-i fie de bine!
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii