Mergi la conţinutul principal

36 de premii si mentiuni la Concursul "Made for Europe"

In acest week-end, la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" s-a desfasurat faza nationala a Concursului de produse finale ale proiectelor "Comenius", numit "Made for Europe". Au intrat in competitie produsele finale ale proiectelor din 96 de scoli, structurate pe trei sectiuni: Proiecte scolare, Proiecte lingvistice si Proiecte de dezvoltare scolara, la fiecare sectiune fiind cite patru subsectiuni in functie de virsta elevilor. Premiul I a fost obtinut de proiectele din 12 scoli.
La sectiunea Proiecte scolare au fost premiate scolile: nr. 4 din Pucioasa - Dimbovita, "Ion Basgan" din Focsani - Vrancea, Grup Scolar Industrial "Stefan Procopiu" Vaslui, Gradinita cu program prelungit nr. 9 Vaslui.
La sectiunea Proiecte lingvistice premiantii I au fost de la scolile: Grup Scolar "Vasile Pavelcu" Iasi, Liceul Teoretic Bals - Olt, Colegiul National "Simion Barnutiu" din Simleul Silvaniei - Salaj, Liceul Teoretic "Diaconovici Tietz" Resita - Caras Severin.
La Proiecte de dezvoltare scolara au cistigat: Liceul cu Program Sportiv Roman - Neamt, Scoala speciala nr. 1 Cluj, Grup Scolar Industrial Energetic Sibiu si Scoala "Andrei Saguna" Deva - Hunedoara.
Braila a fost reprezentata la aceasta faza de Colegiul National "Nicolae Balcescu" si Scoala "I. L. Caragiale", ambele reusind sa obtina mentiuni. Comisia de evaluare a fost formata din 24 de persoane impartite in doua grupe, una dimineata si una dupa amiaza, profesorii evaluatori neavind in momentul respectiv propriile proiecte la prezentare. Initiatorul si coordonatorul concursului, inspectorul Romeo Mocanu, a spus ca este multumit de cum s-a desfasurat aceasta prima editie si ca din toate neajunsurile a invatat cite ceva pentru ca la editiile urmatoare sa fie mai bine.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu