Mergi la conţinutul principal

300 de elevi de la Școala „Fănuș Neagu” au plantat 400 de puieți de ulm, paltin și stejar

* în „Săptămâna verde”, elevii Școlii Gimnaziale „Fănuș Neagu” Brăila, însoțiți de cadrele didactice, au plantat sute de arbori în zona administrativă a Pepinierei Lacu Sărat * cei mici au fost ajutați de 30 de silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Lacu Sărat și ai Direcției Silvice Brăila * elevii au învățat să protejeze și să îngrijească pădurea pentru a ne asigura viața pe Pământ

 

 

 

Săptămâna verde”, proiect derulat în perioada 27 - 31 martie a.c. la Școala Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila, cu sprijinul Ocolului Silvic Lacu Sărat, al Direcției Silvice Brăila și al Administrației Parcului Natural Balta Mica a Brăilei, a adunat loalaltă sute de elevi, cadre didactice și silvicultori, încă din prima zi a săptămânii. Proiectul face parte din campania „Luna pădurii” (15 martie - 15 aprilie 2023), derulată la nivel național de ROMSILVA - Regia Națională a Pădurilor.

Săptămâna verde - săptămâna iubirii față de natură și viață! Mulțumim pentru învățătura și dragostea de natură conducerii Direcției Silvice Brăila, d-lui director ing. Vasile Dumitrașc și d-lui dr. ing. Ionuț Buția, șeful Ocolului Silvic Lacu Sărat! Mulțumim și Administrației Parcului Natural Balta Mică a Brăilei! În cadrul evenimentului, 300 de elevi de la Școală Gimnazială „Fănuș Neagu” Brăila și 30 de silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Lacu Sărat și al Direcției Silvice Brăila au plantat 400 de puieți din speciile ulm, paltin și stejar în zona administrativă a Pepinierei Lacu Sărat. Pentru eternitate, am plantat Stejarul Fănuș Neagu!”, ne-a precizat prof. Marilena-Emilia Luntraru, directorul instituției de învățământ brăilene, care i-a însoțit pe elevi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro