Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

3 firme brailene expozante la "Romexpo"

Saptamina aceasta, in cadrul complexului expozitional al "Romexpo" Bucuresti, se desfasoara 3 manifestari expozitionale la care participa 3 firme brailene. Este vorba despre editia XIII - a a Tirgului "Construct Expo - Antreprenor", editia a XII - a a expozitiei internationale "Romtherm" si editia a IX-a a "Expo Security" - expozitie internationala pentru sisteme de securitate. Potrivit datelor prezentate de catre organizator, Braila ar urma sa fie reprezentata de 3 firme locale in cadrul a doua dintre cele 3 manifestari. Astfel, SC "Promex" SA Braila si SC "Casting Trading" SRL vor expune in cadrul Tirgului Construct Expo - Antreprenor, in timp ce "Cyclon Tech" SRL va participa la expozitia internationala "Romtherm". "In standul nostru vom prezenta generatoare de abur, cazane de apa supraincalzita, ulei diatermic si apa calda, arzatoare pe combustibil gaz, lichid, mixt, cosuri de fum din otel inoxidabil cu simplu si dublu perete, tratare aer, precum si echipamente pentru producerea energiei neconventionale: sisteme solare si eoliene", ne-a declarat conducerea "Cyclon Tech" Braila.
La tirgul "Construct Expo" vor expune peste 500 de firme din mai multe tari suprafata totala pusa la dispozitie de organizatori fiind de 35.100 mp, din care 19.400 mp In interior. Tematica propusa pentru aceasta editie vizeaza urmatoarele domenii ca "Produse si sisteme pentru constructii", "Amenajari Exterioare Edilitare", "Utilaje Industriale si Echipamente de Santier", "Instalatii Electrice", "Antreprenoriat si Executie", precum si "Proiectare Consultanta Design".
Ajunsa la cea de a XII-a editie, "Romtherm" reuneste cele mai
cunoscute firme din domeniul Incalzirii, racirii si conditionarii, numarul total al expozantilor depasind 250 dintre care 186 sint firme romanesti. In cazul "Expo Security" numarul total de expozanti este de 101, dintre care 84 sint firme romanesti si 17 firme straine reprezentind 6 tari, respectiv Austria, Germania, Italia, Spania, Statele Unite ale Americii si Ungaria.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii