Mergi la conţinutul principal

29 de familii au primit ajutoare financiare

Directia de Munca si Solidaritate Sociala( DMSS) - Braila a distribuit, ieri, ajutoare financiare in valoare de 15.700 lei noi (RON). Banii s-au acordat potrivit Hotaririi de Guvern nr. 1279/2006. Astfel, au fost sprijinite 29 de familii cu venituri foarte mici, cu grave probleme de sanatate. "Am auzit de aceste ajutoare financiare de la vecini. Eu sint operata de inima si am o pensie de boala de 1.580.000 lei din care trebuie sa ma intretin. Medicamentele costa cel putin 500 000 lei in fiecare luna. Am nevoie de acesti bani pentru continuarea tratamentului." a spus Mariana Ungureanu, de 44 de ani.
Sumele se acorda pe baza de cerere si in urma efectuarii anchetei sociale."Cei prezenti au primit sprijin financiar in valoare de 15.700 RON sau 157 de milioane lei vechi. Am acordat ajutoare cuprinse intre 200 si 3.500 RON. Cel mai grav caz este al lui George Pirvu, de 17 ani, care are metastaza osoasa si risca amputarea piciorului sting. El a beneficiat de un ajutor de 3.500 RON" ne-a declarat Veronica Macri, director executiv al DMSS. Precizam ca in acest an, in Braila au beneficiat de ajutoare financiare de la aceasta institutie 102 persoane, suma acordata fiind de 57.800 lei noi (578 milioane lei vechi).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro