Mergi la conţinutul principal

28 noiembrie 2023 - Ziua CONAF Brăila

• în premieră la Brăila, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) Sucursala Brăila organizează două evenimente de excepție: Conferința #ITforENERGY și Leadership Excellence Gala • dezbaterile vor fi moderate de Cristina CHIRIAC – doctor în economie, președinte CONAF

 

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF Sucursala Brăila, organizație dedicată coagulării forțelor antreprenoriale din comunitatea locală pentru susținerea egalității de șanse, promovarea antreprenoriatului feminin și a antreprenoriatului autohton, anunță marcarea Zilei CONAF Brăila prin două evenimente de excepție Conferința #ITforENERGY și Leadership Excellence Gala care vor avea loc pe 28 noiembrie 2023, în orașul Brăila.

În premieră, CONAF Sucursala Brăila organizează de la ora 12:00 conferința națională #ITforENERGY - Zilele Smart Industry - Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe în domeniul IT, o oportunitate pentru antreprenori, reprezentanți ai administrației publice și reprezentanți ai autorităților locale, președinți de asociații și organizații să dezbată și să găsească soluții ale problemelor critice pentru promovarea unei abordări eficiente a digitalizării în România, ca instrument de dezvoltare durabilă. Conferința va oferi participanților o perspectivă profundă asupra modului în care tehnologia poate transforma și îmbunătăți dezvoltarea economică și crearea de valoare adăugată, facilitând tranziția către soluții durabile.

La conferință au confirmat prezența, ca speakeri: Bogdan-Gruia IVAN - Ministrul cercetării, inovării și digitalizării, Viorel Marian DRAGOMIR - Primar Municipiul Brăila, Francisk-Iulian CHIRIAC - Președinte Consiliul Județean Brăila, Ștefan FUSEA - Președinte Camera de Comerț Brăila, Daniela CIREAȘĂ - Președinte Asociația Specialiștilor în Confidențialitate și Protecția Datelor, un reprezentant al Universității Dunărea de Jos, Galați, Tatian DIACONU – Antreprenor, Silvia ALBU - Director General Port Romanel SRL, Ana Maria STANCU - CEO Bucharest Promo Robots, Robot Fleet Amiral, Dragoș NEAGU -  Director Biblioteca județeană Panait Istrati Braila, Simona ILIE - Director Dezvoltare Integrisoft Solution, Roxana MIRCEA – Managing partner REI Grup. Dezbaterile vor fi moderate de Cristina CHIRIAC – doctor în economie, președinte CONAF.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile Alma Health & SpaRetreat, Alma GrandBallroom, Lacu Sărat.

Organizatori: Federația Patronală Petrol și Gaze și Patronatul Femeilor Antreprenor - membru fondator al Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

În aceeași zi, CONAF Sucursala Brăila va organiza, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila a doua ediție a Leadership Excellence Gala, la ora 18.00, la Teatrul „Maria Filotti”, un eveniment dedicat recunoașterii excelenței în leadership. La Gală vor fi onorate personalități care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au evidențiat prin proiectele și activitățile lor remarcabile nu doar din mediul de afaceri, ci și din diverse domenii, precum sportul, cultura și educația. Cei care au contribuit semnificativ la bunăstarea comunității și au lăsat o amprentă distinctă în istorie, acei români care pun Brăila pe harta României și a Europei, care ne reprezintă cu succes, oriunde ar fi, oameni care fac performanță și excelează în acțiunile lor vor fi aplaudați și recompensați.

"Într-o lume agitată, unde reperele morale sunt adesea încălcate, este esențial să ne întoarcem la valorile fundamentale care definesc o societate sănătoasă. Noi credem cu tărie că OAMENII cu adevărat onești și dedicați pot fi catalizatorii schimbării și ai unei comunități prospere. Prin această inițiativă, aducem o recunoaștere binemeritată și o răsplată simbolică oamenilor excepționali care, zi de zi, contribuie la clădirea unui fundament solid pentru viitorul nostru comun. Ei sunt adevărații piloni ai unei societăți bazate pe valori autentice”, a declarat Daniela Cireașă, președintă CONAF Sucursala Brăila.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

RSVP: braila@conaf.ro

Parteneri: Primăria Municipiului Brăila și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila

Parteneri media: Obiectiv Vocea Brăilei

 

Despre CONAF

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) este cea mai puternică confederație din România ce reunește interesele antreprenorilor în spiritul european al egalității de gen și egalității de șanse. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susțineantreprenoriatul românesc, lucru fără precedent, care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. CONAF a luat ființă ca urmare a necesitații de a crea o cultură antreprenorială modernă, sustenabilă și echitabilă, nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu de business. CONAF are în componența sa 2 federații, 9 patronate, 19 asociații, 27 sucursale și peste 5.500 de companii, peste 170.000 de angajați.

CONAF organizează evenimente importante pentru societatea românească, centrate pe educație continuă, conștientizare și găsire de soluții pentru probleme și domenii de larg interes public. Dezvoltă și finalizează proiecte naționale cu un impact puternic, atât pentru societate, cât și pentru strategiile de dezvoltare ale autorităților centrale și locale.

Printre proiectele CONAF, amintim „Pactul pentru Tineri”, „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” „DigitalUP” „Pactul pentru Muncă” - în parteneriat cu FPPG, „Pactul pentru Educație Antreprenorialăși seria de dialoguri deschise, „Turismul Românesc: Între impas și oportunitate”, ce au generat pe lângă ecourile în spațiul public, decizii legislative schimbări pozitive de mentalități. Sute de speakeri și mii de antreprenori au dezbătut în cele mai importante orașe românești, cele mai stringente probleme, în scopul găsirii soluțiilor optime și celor mai bune strategii de viitor.

CONSILIUL DIRECTOR CONAF: Cristina Chiriac, Dana Nuță, Anca Damour, Alina Gamauf, Camelia Șucu,  Tatian Diaconu, Marius Ghenea, Nicoleta Munteanu, Gabriela Montoiu,  HildegardBrandl, Corneliu Bodea, Amalia Năstase, Viorica Pușcaș.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro