Mergi la conţinutul principal

23 de blocuri de pe Șoseaua Buzăului rămân fără apă potabilă

* Compania de Utilități Publice ”Dunărea” Brăila va executa lucrări de deviere a conductelor din punctul termic PT 2 Buzăului * furnizarea apei potabile va fi întreruptă, marți, 19 aprilie, timp de 9 ore, informează compania

 

O nouă lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă a orașului, de această dată pe Șoseaua Buzăului.

Astfel, Compania de Utilități Publice ”Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de marți, 19 aprilie 2022, între orele 8.00-17.00, pentru executarea unor lucrări de deviere a conductelor din punctul termic PT 2 Buzăului.

Potrivit comunicatului trimis de purtătorul de cuvânt al companiei, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice - toți consumatorii alimentați din Stația de hidrofor PT 2 Buzăului. Este vorba de blocurile A1A, A1B, A2, A2bis, A3, A4, Abis, A5, A6, A7, A8, A9, A9bis, A10, A10 bis, A11, A11 bis, A12, A13, A14, A15, A16, A17, precum și Școala Gimnazială ”Fănuș Neagu”, de pe Șoseaua Buzăului.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se mai precizează în comunicatul CUP ”Dunărea” Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro