Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"In 2006, la Alcedo, ai noi sanse"

Zeci de producatori agricoli din judetul Braila au participat, ieri, la simpozionul organizat de firma "Alcedo" sub sloganul "In 2006, la Alcedo, ai noi sanse". Sub acest slogan se va derula anul acesta si Programul "Alcedo" prin care orice fermier, client al acestei firme, poate beneficia, pe linga produse de calitate, si de premii consistente. Decizia de a continua acest gen de program a fost luata ca urmare a succesului deosebit de care s-a bucurat anul trecut campania "Cumperi si cistigi", in urma careia mai multi fermieri braileni au cistigat premii constind in computere personale si excursii in strainatate. "Am reluat acest gen de program pentru ca ne-am convins si noi, si dumneavoastra, ca a fost un succes. Daca anul trecut campania s-a adresat doar cultivatorilor de cereale paioase, anul acesta am extins grupul de beneficiari, astfel incit, orice fermier, indiferent pe ce segment agricol lucreaza si ce structura de culturi are, sa poata acumula puncte pentru fiecare produs cumparat de la noi", si-a inceput prezentarea dr. ing. Nicolae Sandulescu, presedintele firmei "Alcedo". Premiile puse in joc anul acesta constau in pompe "Kwazar" de 15 litri, televizoare color, imprimante multifunctionale, telefoane mobile cu camera foto, computere, laptop-uri si excursii in strainatate. Cel mai mic premiu, pompa portabila, se acorda la acumularea a minim 720 de puncte, iar cel mai consistent, excursia, la acumularea a 20.800 puncte.
"Alcedo", unul din cei mai importanti distribuitori de pesticide, ingrasaminte si seminte, pune la dispozitia clientilor sai, ca si anul trecut, cu o reducere consistenta, de la 13 la 15%, pachetele tehnologice "Gold" - 160 RON, "Silver" - 148 RON si "Bronze" - 125 RON. Pachetele sint dozate pentru 1 ha si "valoreaza" cite 60 de puncte fiecare.
La sfirsitul manifestarii, Nicolae Sandulescu a tinut un scurt discurs in memoria celui care a fost ing. Dumitru Danielescu, fost director regional al firmei, si a prezentat noua formula a echipei "Alcedo" Braila, care acum are in componenta doi membri noi, Catalin Cirstei si Eduard Danielescu. (P)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii