Mergi la conţinutul principal

200.000 euro pentru podul de la Albina

Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale vrea să repare podul de pe DN 21 în dreptul localtăţii Albina, mai precis la kilometrul 8+785. În acest sens, a lansat procedura achiziţiei publice în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice) pentru atribuirea unui contract de lucrări cu o valoare de 882.961 lei, fără TVA, echivalentul a circa 200.000 euro. Firmele interesate trebuie să depună o garanţie de participare de aproape 8.600 lei, precum şi să facă dovada că, în ultimii 3 ani, media cifrei de afaceri globale este de peste 1,286 milioane lei. Adresa la care se trimit ofertele, până cel târziu marţi, 21 octombrie ora 9.00, este sediul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa şi tot acolo, două ore mai târziu, se deschid plicurile cu oferte. Desemnarea firmei câştigătoare se va face prin metoda "cerere de ofertă" cu licitaţie electronică, având criteriu unic de selecţie "preţul cel mai scăzut".
De precizat că CNADNR mai are în plan şi lucrări la alte 4 poduri de pe raza judeţului nostru: două poduri pe DN 21 în apropiere de Însurăţei la kilometrul 40+600 şi 42+740, şi încă două pe DN 2B în drepul localităţii Surdila Greci la km 44+630 şi Urleasca km 78+052. Chiar zilele trecute s-a derulat procedura selectării firmelor de consultanţă pentru servicii de proiectare a lucrărilor la aceste poduri, urmând a fi comunicate şi rezultatele.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro