Mergi la conţinutul principal

20 saci din rafie plini cu haine uzate, aruncați în stradă

* în ultima săptămână, polițiștii locali au acționat pe linia curățeniei în municipiul Brăila și au amendat  6 persoane pentru aruncarea pe domeniul public a reziduurilor de orice natură * o persoană a fost prinsă în timp ce depozita 20 saci din rafie plini cu haine uzate, pe domeniul public, în loc neautorizat * polițiștii au dat amenzi și pentru 10 spărgători de semințe, prinși în Parcul Monument și locuri de joacă

 

Deșeurile sunt aruncate în stradă, în locuri neautorizate, de persoane care nu țin cont de curățenia din oraș. Zeci de saci cu haine uzate au fost depozitate pe o stradă din municipiu, însă polițiștii locali au fost pe fază.

Polițiștii locali au acționat, în perioada 14 - 21 iunie, pe linia curățeniei în municipiul Brăila, fiind depistate și sancționate 18 persoane, cu amenzi în valoare de 17.750 lei conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003. Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum și în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate și sancționate contravențional 6 persoane, cu amenzi în valoare de 6.500 lei.

Polițiștii locali l-au depistat pe brăileanul I. G., în vârstă de 44 ani, din Brăila, care a fost amendat cu 1.500 lei, depozitând 20 saci din rafie plini cu haine uzate, pe domeniul public, în loc neautorizat.

A fost depistată și brăileanca M. C., în vârstă de 61 ani, din Brăila, care a primit amendă în valoare de 1.000 lei, fiind prinsă pe B-dul Dorobanților, la intersecție cu str.Grației, aruncând o pungă din plastic plină cu gunoi menajer pe domeniul public. Polițiștii locali au depistat-o și pe T. C. de 36 ani, din Brăila, care a primit amendă în valoare de 1.000 lei, fiind depistată pe șoseaua de Centură, la intersecție cu șoseaua Focșani, aruncând gunoi menajer pe domeniul public, în loc neautorizat.

 

Continuă amenzile pentru spărgătorii de semințe

În ultima săptămână, pentru comercializarea și consumul semințelor pe străzi sau în alte locuri publice, au fost depistate și sancționate contravențional 10 persoane, cu amenzi în valoare de 10.000 lei, mulți spărgători de semințe fiind depistați în Parc Monument și în alte locuri de joacă.

Polițiștii locali l-au depistat și sancționat contravențional pe numitul B. P., în vârstă de 36 ani, din Brăila, care a primit amendă în valoare de 1.000 lei pentru arderea de gunoi menajer pe str.Grigore Alexandrescu.

Un brăilean prins în timp ce fuma în părculețul de joacă pentru copii situat pe str. Radu Negru, a fost amendat de polițiștii locali. Astfel, pentru fumatul în spațiile publice închise, spațiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii, unitățile sanitare, de învățământ, precum și în cele destinate protecției și asistenței copilului, a fost depistat și sancționat contravențional numitul I. I., în vârstă de 61 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 100 lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro