Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

17 morti in explozia din mina rusa

Cel putin 17 persoane au murit in explozia din mina rusa, in care se aflau 168 de oameni, potrivit unui nou bilant al Ministerului pentru Situatii de urgenta, relateaza AFP.
Bilantul anterior era de noua morti. "Noua persoane au murit, 55 de mineri au fost salvati, operatiunea continua", a declarat atunci un purtator de cuvint al guvernatorului regiunii.
Ministerul rus pentru Situatii de urgenta informase anterior ca 21 de mineri au reusit sa iasa din mina, printre care trei raniti, dintr-un total de 168 persoane. Purtatorul de cuvint a spus ca "186 persoane" se aflau in mina in momentul exploziei.
Potrivit administratiei regiunii Kemerovo citata de Interfax, incidentul s-a produs "intr-una din minele noi care au intrat in exploatare in octombrie 2002 si care este dotata cu materiale moderne".
Exploziile cauzate de metan nu sint neobisnuite in bazinul carbonifer Kemerovo, unde multe mine nu au echipamente moderne de securitate.
Un numar de 23 de mineri au fost ucisi intr-o explozie in 2005. In 2004, doua explozii diferite au provocat moartea a 60 de mineri.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii