Mergi la conţinutul principal

14 ore fără apă potabilă. Se oprește apa pe 15 străzi din municipiu

• luni, 13 noiembrie, între orele 8.00 și 22.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru reabilitarea rețelelor de apă în zona Apollo și Șoseaua Baldovinești • vor fi afectate șase blocuri de pe Strada Mihail Kogălniceanu, precum și utilizatorii casnici, firmele și instituțiile publice din zonele menționate, inclusiv de pe B-dul Dorobanților

 

Noi întreruperi ale furnizării apei potabile în municipiu, din pricina unor lucrări urgente, executate de echipele companiei de apă-canal. 

Astfel, prin intermediul unui comunicat, Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 13 noiembrie, între orele 8.00 - 22.00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe Strada Apollo și pe Șoseaua Baldovinești.

În aceste împrejurări, vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile utilizatorii casnici, agenții economici și instituțiile publice de pe următoarele străzi: Ardealului, Apollo (între B-dul Dorobanților și Podul Apollo), Brateș, Ion C. Brătianu, C-tin Dobrogeanu Gherea, Carpați (între Bulevardul Dorobanților și Strada Podului), Ion Ghica, Mihail Kogălniceanu, Mărului, Moș Ion Roată, Podului, Piața Carpați, Vasile Alecsandri, 13 Septembrie 1848, B-dul Dorobanților (între Strada G-ral Eremia Grigorescu și Strada Ardealului - numerele fără soț), precum și blocurile A1, A2, A3, A4, A5 și A6, situate pe Strada Mihail Kogălniceanu, deservite de hidroforul situat la Centrala Termică Kogălniceanu.

Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții CUP „Dunărea” Brăila.

Brăilenii mai sunt informați că, la reluarea alimentării cu apă potabilă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. De aceea, este indicat ca apa să se folosească doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro