Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

130 de apeluri la Salvare in 6 ore

Valul de frig din ultimele zile a facut sa creasca numarul bolnavilor cu afectiuni cardio-respiratorii care au solicitat cu disperare ajutor medical de urgenta de la Serviciul de Ambulanta Judetean.
Ieri, de dimineata si pina la prinz, peste 130 de braileni au apelat la Salvare pentru diverse complicatii ale starii de sanatate. In majoritatea cazurilor, solicitantii erau cardiaci, hipertensivi sau bolnavi cu probleme pulmonare cronice, dupa cum ne-au informat surse din cadrul SAJ.
Dincolo de aceste aspecte, multi braileni acuza in aceasta perioada o stare de disconfort general, viroze sau raceli foarte puternice.
Dr. Lucica Scutaru, directorul Directiei de Sanatate Publica, ne-a asigurat ca nu este vorba de gripa, ci de o viroza de sezon cu incidenta mai crescuta, care se manifesta cu lacrimare si nas care curge.
"Virozele sint numai in spatiile inchise, nu afara, unde este ger. De aceea, se recomanda aerisirea incaperilor unde sint colectivitati, iar camerele trebuie geruite. Sterilizarea prin ger, prin deschiderea ferestrelor zilnic, timp de citeva minute, cit si evitarea aglomeratiei, sint doar citeva recomandari pentru evitarea virozelor de sezon", ne-a informat dr. Lucica Scutaru.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii