Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

11 proiecte "Fermierul", gata sa primeasca finantarea

Producatorii agricoli din judetul Braila au depus, pina la sfirsitul saptaminii trecute, la cele patru banci care au cistigat licitatiile organizate de Ministerul Agriculturii, 11 proiecte "Fermierul", intocmite pe diferite masuri ale Programului "Sapard". Un proiect in valoare de aproape 160.000 de euro, ce vizeaza modernizarea unei ferme piscicole, este depus la Banca Comerciala Romana, iar alte doua, in valoare de 182.000 respectiv 84.000 euro, ce vizeaza achizitii de masini agricole pentru ferme vegetale la BRD. CEC si Banca Carpatica au primit la rindu-le cite 4 proiecte ce vizeaza modernizari de ferme, achizitii de utilaje agricole si infiintarea unei sectii de procesare lapte. Acesta este si cel mai scump proiect depus la Braila, valoarea lui fiind de 1,25 milioane euro, in conditiile in care pe total, valoarea celor 11 proiecte depaseste 2 milioane de euro. Cinci din ele au fost intocmite de specialistii Oficiului Judetean de Consultanta Agricola (OJCA) Braila, iar 6 de diferite firme private din Braila si Bucuresti. "Proiectele se afla in diferite stadii, toate insa avansate. Unele asteapta scrisoarea de confort, altele au fost depuse deja spre aprobare la Biroul Regional de Implementare a Programului "Sapard" - BRIPS Constanta. "Mai sint insa in lucru atit la noi, la Oficiu, cit si la firmele private alte citeva zeci de proiecte", a precizat Jenica Georgescu, directorul OJCA Braila.
Beneficiarii acestor proiecte sint producatori agricoli din Ulmu, Albina, Unirea, Dudesti, Vadeni, Tichilesti, Gropeni si municipiul Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii