Mergi la conţinutul principal

1 Iunie, zi palpitantă pentru copii

Surprize pentru copii, de 1 Iunie. Ieri dimineaţă, elevii au stat faţă în faţă cu poliţiştii, în zona complexului comercial Brăila Mall, şi asta i-a bucurat la maxim pe cei mici.
Elevii unităţilor de învăţământ "Mihu Dragomir" şi "Fănuş Neagu" Brăila au participat la "Ora de net - I like IT", susţinută de specialiştii Samsung România. Aceştia au prezentat elevilor şi părinţilor, pe un Smart TV, programe antivirus şi de control parental, aplicaţiile şi jocurile cel mai des descărcate de către copii. Toţi au înţeles că, pentru a naviga în siguranţă pe Internet, trebuie să respecte anumite reguli şi să urmeze recomandările poliţiştilor de a nu furniza date cu caracter personal. S-au distribuit materiale informative privind platforma www.oradenet.ro, realizată de Organizaţia "Salvaţi Copiii" România.
Concursul de desene pe astfalt, pe teme rutiere, a fost destinat micuţilor din clasa întâi ai Şcolii Gimnaziale "George Coşbuc" Brăila. Ei au prezentat noţiunile de educaţie rutieră, însuşite la orele de curs din acest an şcolar, în cadrul proiectului "Şcoala Siguranţei Tedi". Prin desen, copiii au arătat poliţiştilor rutieri cât de bine cunosc regulile de circulaţie, marcajele şi indicatoarele pentru pietoni.
După-amiaza zilei de 1 iunie a fost marcată de poliţiştii de proximitate prin desfăşurarea celei de-a XI-a ediţii a Cupei "Pescăruşul" la minifotbal, ce a avut loc la Şcoala Gimnazială "M.Sadoveanu" Brăila. Printre unităţile de învăţământ înscrise s-au numărat: Liceul Pedagogic "D.P. Perpessicius" Brăila, Şcoala Gimnazială Chiscani şi Şcoala Gimnazială Tichileşti.
Poliţiştii brăileni urează tuturor copiilor: "La Mulţi Ani!"

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro