Mergi la conţinutul principal
VOCILE BRĂILEI

„Zoo Brăila arată jalnic”

• într-o sesizare trimisă pe adresa redacţiei, însoţită de fotografii, o brăileancă arată cum peisajul Grădinii Zoologice este de-a dreptul dezolant • în replică, Meluţa Drăguţ, administratorul Direcţiei Pieţelor, susţine că situaţia nu e chiar aşa şi că de-a lungul timpului s-au tot făcut investiţii în acel obiectiv

 

„Nu ştiu ce se întâmplă la Grădina Zoologică de la o vreme, că vezi tot mai multe cuşti goale şi parcă e tot mai neîngrijit totul. Aleile sunt pline de gropi, gardurile de plasă sunt ruginite şi îndoite, la locurile de joacă instalaţiile sunt rupte. Sunt multe guri de canalizare descoperite, la voia întâmplării... şi parcă persistă un miros greu, urât, ca niciodată. În urmă cu câţiva ani mergeai cu plăcere la Zoo Brăila, acum arată jalnic. Şi s-a mai făcut şi 6 lei biletul. Pentru ce plăteşti banii ăştia”?! Asta se întreabă Maria Dobre, într-o sesizare primită pe adresa redacţiei, însoţită şi de fotografii. Brăileanca a fost week-end-ul acesta în vizită la Parcul Zoo şi susţine că peisajul pe care l-a întâlnit a dezamagit-o profund.

Contactată de redactorii „Obiectiv” pentru un punct de vedere, Meluţa Drăguţ, directorul Administraţiei Pieţelor şi Târgurilor Brăila şi cea care se ocupă de Parcul Zoo, susţine că lucrurile nu stau chiar aşa. Mai exact, aceasta a recunoscut că după trei luni de iarnă imaginea grădinii nu este cea mai încântătoare, însă spune că acum, că a venit primăvara, vor începe lucrările de amenajare a întregului spaţiu. De asemenea, aceasta a ţinut să precizeze că în ultimii ani s-au făcut multe investiţii la Grădina Zoologică.

“N-ai cum să mulţumeşti pe toată lumea. Dacă nici la Zoo nu s-a făcut, atunci... Veniţi şi vizităm! Eu nu spun că nu există loc de mai bine. Există! Cât am putut noi să facem ca societate comercială am făcut, Slavă Domnului! Am adus multe specii de animale, am adus struţi cu ţarc nou, am văruit copacii, aleile de la intrare până în capăt la Zoo School. A fost  evenimentul cu pesta porcină şi mi-au mai rămas nişte ţarcuri goale că am scos porcii... Nu s-o fi comparând cu Bucureştiul dar nici nu se compară cu ce a fost. Să poţi să refaci toată infrastructura acolo la Zoo ar trebui pe un proiect făcut tot cap coadă. Important este că s-au făcut multe lucruri şi că mai rămân lucruri de făcut. E firesc! Şi acum, gândiţi-vă, când ieşi în primăvară astfel se văd lucrurile după iarnă. Acum începem văruitul, vopsitul... E firesc după iarnă să arate aşa. Dar eu refuz să cred că e chiar aşa de dezolant în Zoo când foarte multe lucruri s-au făcut”, ne-a declarat Meluţa Drăguţ.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro