Mergi la conţinutul principal

„Personalități locale care au marcat cultura națională”. Concurs de eseuri la Muzeul Brăilei

* evenimentul coordonat de conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I”, a ajuns la a II-a ediție * participă elevi de la Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci” Brăila și elevi ai Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Cahul, Republica Moldova

 

În ziua de marți, 5 decembrie, de la ora 9.00, la Muzeul Brăilei „Carol I”, se dă startul celei de a II-a ediții a concursului online de eseuri cu tema „Personalități locale care au marcat cultura națională”.

Participă elevi de la Liceul Teoretic „Ion Creangă” din Cahul, Republica Moldova, și Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci”, din Brăila, îndrumați de conf. univ. dr. Ion Ghelețchi, prorectorul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, din Cahul, și prof. Alina Vlad, de la Colegiul „Gh. M. Murgoci”.

Coordonatorul evenimentului cultural-educativ desfășurat cu participarea celor două instituții de învățământ preuniversitar de marcă din Moldova de peste Prut și din România și a celor mai talentați elevi ai acestora, este conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei „Carol I”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro