Mergi la conţinutul principal

„Gladiatoru”, ucigaşul brăileanului Sorin Şerbu, arestat de poliţiştii britanici

* Arman Nardi-Stoica a fost arestat pe 23 aprilie, în Oldham, lângă Manchester, scrie presa centrală * în februarie, poliţia londoneză a făcut publice fotografiile a doi suspecţi de crimă, fiind vorba despre Răzvan Stoica, de 26 de ani, și Araman-Nardi Stoica, de 24 de ani, cunoscut sub numele de Nardi Gladiatoru * aceştia sunt suspectaţi că, în noiembrie anul trecut, l-au ucis pe brăileanul Sorin Şerbu, de 36 de ani, în zona unui club din Ilford

 

 

 

A fost prins unul dintre criminalii lui Sorin Şerbu, brăileanul de 36 de ani ucis cu sânge rece, în noiembrie anul trecut, în zona unui club din Ilford.

Este vorba despre Arman Nardi-Stoica, zis Gladiatoru (foto dreapta), care a fost arestat pe 23 aprilie, de poliţiştii britanici, după cum arată presa centrală. Bărbatul de 24 de ani este acuzat de crimă şi posesie de arme albe, el fiind dus la o secție de poliție din estul Londrei. Suspectul de crimă urmează să ajungă în fața judecătorilor de la Barkingside Magistrates Court.

Încă din februarie, poliţia din Londra a făcut publice fotografiile unor indivizi, suspectaţi că sunt cei care i-au luat viaţa brăileanului Sorin Şerbu, în data de 12 noiembrie, în Ilford. Era vorba despre Răzvan Stoica, de 26 de ani, zis Răzvan Vlăgescu sau „Jessie” și Araman-Nardi Stoica, de 24 de ani, cunoscut sub numele de Nardi Gladiatoru.

Crima s-a petrecut în Ilford, pe data de 12 noiembrie, în fața unui club românesc de manele. Șerbu a murit la spital, la două ore după ce a fost găsit de poliție. Polițiștii au făcut mai multe arestări și au pus sub acuzare două persoane. „Am acuzat două persoane, este important să îi identificăm pe Răzvan și pe Araman-Nardi. Îndemn pe oricine îi cunoaște sau știe unde ar putea fi, să apeleze imeiat poliția”, a fost declaraţia lui Paul Considine, de la comandamentul pentru omucideri și crime majore.

 

După cum scrie presa britanică, Sorin Şerbu a fost omorât în bătaie, cu cruzime, fiind lovit cu bâtele până şi-a dat sfârşitul. Poliţia londoneză a dat imediat startul anchetei, fiind vorba despre un atac mafiot, dat se pare de rivali din lumea interlopă, care au vrut să îl elimine pe Şerbu. Presa londoneză arăta că brăileanul Sorin Şerbu a fost atacat cu bâtele în suburbiile Londrei, partea de est, într-o zonă în care sunt numeroase restaurante. Poliţia a fost sunată de locuitorii din zona High Road, Ilford, unde s-a produs atacul care a dus la moarte. Mai multe camere de supraveghere din zonă au înregistrat crima, iar martorii ar fi declarat că agresorii ar fi vorbit cu victima în limba română, de aceea exista suspiciunea că indivizi care au participat la crimă sunt membrii unei bande formate din români.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro