Mergi la conţinutul principal

„Aviația dă senzația!”. Caravana Forțelor Aeriene Române a aterizat la Colegiul Național „Nicolae Iorga”

• săptămâna trecută, studenții Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” și elevii Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri „Traian Vuia”, însoțiți de recrutorii Biroului Informare Recrutare de la CMJ Brăila, le-au explicat elevilor brăileni despre cariera militară și pașii care trebuie urmați pentru a deveni aviator

 

„Aviația dă senzația!”. Acesta a fost mesajul cu care Caravana Forțelor Aeriene Române „a aterizat”, săptămâna trecută, mai precis pe 2 apilie, la Colegiul Național „Nicolae Iorga” Brăila. Împreună cu recrutorii Biroului Informare Recrutare de la Centrul Militar Județean Brăila, reprezentanții Forțelor Aeriene Române le-au povestit elevilor despre cum se poate construi o carieră în aviația militară şi care sunt paşii de urmat pentru înscriere, recrutare, selecție şi admitere.

Elevii şi studenții celor două instituții de formare, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene „Traian Vuia”, Boboc, județul Buzău (instituţie de învăţământ postliceal destinată formării iniţiale a maiștrilor militari și a subofiţerilor) au reprezentat adevărate modele în fața elevilor brăileni, tinerii militari aducând cu ei istorioarele alegerii unei cariere militare, dezvoltării într-un mediu cazon, precum și experiențele trăite în şcoala militară.

„Cadrele militare care sunt, deja, încadrate la unități, le-au arătat liceenilor ce înseamnă să faci parte din Aviația Militară și cum pot ajunge și ei în această minunată echipă. Aplauzele, zâmbetele şi râsetele s-au întețit de la o poveste la alta, astfel încât „decolarea” din amfiteatrul Colegiului Național „Nicolae Iorga” a fost întârziată de interesul pe care militarii l-au stârnit în rândul elevilor. Caravana a plecat mai departe, pentru a duce la cât mai mulți elevi poveştile zborului, însă personalul Biroului Informare Recrutare vă aşteaptă pe Şoseaua Buzăului nr. 5, pentru înscrieri”, a precizat lt. comandor Nicoleta Coman, șeful Biroului Ioformare Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Brăila (CMJ).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro